Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime vrea să transfere de la FCSB şi CFR Cluj! Jucătorii pe care-i vrea la Botoşani: "E inteligent foc. Vreau să plece de acolo, ca să vină la mine"

Valeriu Iftime vrea să transfere de la FCSB şi CFR Cluj! Jucătorii pe care-i vrea la Botoşani: "E inteligent foc. Vreau să plece de acolo, ca să vină la mine"

FC Botoșani

Comentarii

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, recunoaşte că ar fi dispus să repatrieze doi jucători importanţi pentru moldoveni, pentru a le relansa carierele.

Valeriu Iftime îi doreşte pe Andrei Miron şi Cătălin Golofca

Moldovenii au reuşit să transfere mai mulţi jucători în ultimii ani la FCSB şi CFR Cluj şi au înregistrat un profit important. Valeriu Iftime a recunoscut că a rămas apropiat de jucătorii vânduţi şi nu şi-a ascuns interestul de a-i readuce la Botoşani. 

Cei doi jucători evidenţiaţi au fost Andrei Miron, de la FCSB, şi Cătălin Golofca, de la CFR Cluj: "Eu cred că Miron are loc la orice echipă din Liga 1 şi mâine are loc dacă vine la mine, dar acum e Şeroni. A jucat prost cu Astra, da. Dacă vine la noi, pleacă sigur într-o ţară ex-sovietică. Şi pe el îl vreau înapoi, pe Golofca. Singurul care a reacţionat mai bine a fost Chindriş, care m-a rugat să rămână până în vară. 

Lui Miron i-am spus să stea până în vară la Botoşani, dar cu siguranţă va rezista acolo. Miron e inteligent foc, e cel mai inteligent fundaş central. Eu vreau să plece de acolo, ca să mai vină o dată la mine", a declarat finanţatorul moldovenilor pentru Pro X. 

Fundaşul lui FCSB a fost anunţat deja de Gigi Becali că va fi cedat în vară, la finalul sezonului, întrucât l-a dezamăgit în înfrângerea cu Astra, scor 3-2. 

De cealaltă parte, Cătălin Golofca este rezervă eternă la CFR Cluj, în condiţiile în care Dan Petrescu are alte soluţii pe benzile terenului. 

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare