Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Răchită, declaraţie surprinzătoare despre adevărata Steaua

Valeriu Răchită, declaraţie surprinzătoare despre adevărata Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Valeriu Răchită spune că şi-ar fi dorit asiste la derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, dar spune că va fi pe drumul spre Arad alături de echipa sa, FC Snagov. Răchită este însă de părere că CSA Steaua nu este moştenitoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Valeriu Răchită a jucat în trei rânduri pentru Steaua, 1989-1990, 1996-1998 şi 2002-2004. A prins un singur an cu Gigi Becali patron, dar surprinde şi spune că echipa care joacă acum în Liga a 4-a nu este cea pentru care a jucat el. Cu toate acestea, Valeriu Răchită spune că şi-ar fi dorit să asiste la derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, deoarece ar fi vrut să vadă spectacolul din tribune:

”Din păcate, cele două echipe sunt în Liga a 4-a, dar mă bucură faptul că suporterii nu au uitat echipa de tradiţie. Mă bucură faptul că National Arena va fi plin. Îmi pare rău ca sunt pe drum, la Arad, pentru că mergeam şi eu la meci. Ca om de fotbal, nu ca suporter al CSA Steaua, pentru că eu nu consider că am jucat la această echipă, dacă a fost înfiinţată acum doi ani”, a declarat Valeriu Răchită pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csa steauarapidliga 4valeriu rachita 

viewscnt
Articole similare