Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Creţu, reacţie vehementă: ”Am dominat Steaua, meritam un egal!” Replică şi pentru Gigi Becali

Vali Creţu, reacţie vehementă: ”Am dominat Steaua, meritam un egal!” Replică şi pentru Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Vali Creţu se declară dezamăgit de eşecul cu 2-1 în faţa FCSB-ului. Jucătorul lui Gaz Metan Mediaş susţine că echipa sa merita măcar un egal, deoarece a avut momente în care şi-a dominat adversarii.

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, dar Valentin Creţu spune că rezultatul este incorect: ”Ne-am dorit să facem un meci bun şi un rezultat în acelaşi timp. A fost un meci echilibrat, cred că am dominat mai mult Steaua, aşa zic eu, ei erau cu un om în plus şi se apărau. Trebuia să scoatem mai mult de la acest meci. I-am dominat şi din punctul meu de vedere meritam un egal”, a spus Vali Creţu.

Fundaşul dreapta a lui Gaz Metan a vorbit şi despre interesul FCSB-ului pentru Darius Olaru şi Carlos Fortes. Creţu îl acuză pe Gigi Becali că apelează la astfel de strategii înaintea fiecărui meci direct:

”Nu ştiu ce să zic. Mereu domnul Gigi Becali spune înainte de fiecare meci, cu cine joacă... (n.r. cu reacţionează jucătorii la astfel de declaraţii) Se vorbeşte, fiecare acolo, puţin, se gândeşte, zic eu, dar trebuie să se gândească la ce are de făcut, să demonstreze că are valoare şi eu zic că cine merită, eu zic că poate să facă pasul”, a mai spus Creţu.

Afla mai multe despre: vali cretugaz metan mediasfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare