Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valladolid - FC Barcelona azi de la 23:15 pe Telekom Sport 3

Valladolid - FC Barcelona azi de la 23:15 pe Telekom Sport 3

FC Barcelona

Comentarii

După succesul din prima etapă a noului sezon din La Liga, FC Barcelona se deplasează pe Estadio Jose Zorrilla din Valaldolid unde va juca împotriva nou-promovatei Real. Meciul se joacă astăzi, de la ora 23:15 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 3.

Până în runda a 8-a a noului sezon din La Liga, FC Barcelona are meciuri uşoare, iar obiectivul formaţiei lui Valverde este ca până la meciul cu Valencia de pe Mestalla să facă maxim de puncte pentru a-şi uşura traseul în campionat. Vizita de pe Estadio Jose Zorilla este un prim prilej pentru catalani să lege victoriile în Spania, aşa cum au făcut-o şi în sezonul trecut când abia Atletico a blocat gruparea blaugrana după opt etape.

În faţa trupei lui Valverde se va afla nou-promovata Real Valladolid, echipă condusă de pe banca tehnică de un catalan: Sergio Gonzalez. El este omul care a reuşit un adevărat miracol la Valladolid, promovând echipa atunci când nimeni nu se mai aştepta la asta.

Cei patru căpitani ai Barcei, Messi, Busquets, Pique şi Sergi Roberto sunt ultimii supravieţuitori ai înfrângerii suferite de Barca la cea mai recentă vizită de pe Jose Zorilla, 0-1 în sezonul 2013-2014.

Formaţii probabile:

Real Valladolid (4-2-3-1): Jordi Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Alcaraz, Borja Fernandez - Toni Villa, Plano, Keko - Enes Unal Antrenor: Sergio Gonzalez

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, A.Vidal, Rakitic - Coutinho, Suarez, L.Messi. Antrenor: Ernesto Valverde

Afla mai multe despre: fc barcelonala ligareal valladolid 

viewscnt
Articole similare