Experiențe împreună.
You are here:

Valtteri Bottas va pleca din pole position la Marele Premiu al Spaniei. Cursa poate fi urmărită în direct la Telekom Sport

Valtteri Bottas va pleca din pole position la Marele Premiu al Spaniei. Cursa poate fi urmărită în direct la Telekom Sport

Formula 1

Comentarii

Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Valtteri Bottas este al treilea pole position din acest sezon, după cele din Azerbdaidjan şi China. Finlandezul a câştigat în acest an Marele Premiu al Australiei, prima etapă a sezonului de F1.

Al doilea în calificări s-a clasat Lewis Hamilton (Marea Britanie/Mercedes), iar al treilea Sebastian Vettel (Germania/Ferrari).

Max Verstappen (Olanda/Red Bull) a fost al patrulea, urmat de Charles Leclerc (Monaco/Ferrari) şi Pierre Gasly (Franţa/Red Bull).

Locul şapte a fost ocupat de Romain Grosjean (Franţa/Haas), urmat de Kevin Magnussen (Danemarca/Haas) şi de Danil Kviat (Rusia/Toro Rosso).

Lando Norris (Marea Britanie/McLaren) va pleca de pe locul 10.

Cursa este programată duminică, la ora 16.10 în direct la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe