Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valverde a clarificat lucrurile: "Messi şi Pique nu mi-au cerut nicio explicaţie după înfrângerea de la Roma"

Valverde a clarificat lucrurile: "Messi şi Pique nu mi-au cerut nicio explicaţie după înfrângerea de la Roma"
Comentarii

AS Roma a reuşit cea mai mare surpriză din ultimele sezoane ale Ligii Campionilor. Italienii au întors incredibil scorul de 1-4 din tur, s-au impus cu 3-0 în faţa Barcelonei şi s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor, unde vor da peste Liverpool.

Deşi conferinţa organizată de FC Barcelona a fost organizată special pentru partida catalanilor cu Valencia, antrenorul Ernesto Valverde a primit întrebări şi despre înfrângerea ruşinoasă de la Roma. Imediat după acest eşec, presa din Spania ar fi scris că Messi şi Pique i-ar fi cerut explicaţii propriului antrenor.

"Nu am nimic de spus despre aceste lucruri, pentru că nimic de genul ăsta nu s-a întâmplat. Echipa a reacţionat bine după meci. Ne aflăm într-un  moment dificil, probabil al doilea cel mai greu moment al sezonului. Am pierdut şi suntem în afara competiţiei, ne pare rău de fani. Dar dacă ne vom mai gândi la acel meci, vom continua să mai pierdem. Aşa că, acum, trebuie să ne concentrăm pe obiectivele rămase din acest sezon, care nu sunt încă îndeplinite", a declarat Ernesto Valverde.

Tot Marca scrie că Ernesto Valverde l-a inclus pe Sergio Busquets în lotul catalanilor pentru meciul de sâmbătă cu Valencia. Mijlocaşul catalan a suferit o fractură la degetul mic al piciorului drept, care l-a ţinut departe de teren timp de o lună. Cu toate acestea, au existat dubii cu privire la refacerea lui pentru meciul cu Valencia din campionat. Busquets a fost chiar titular în meciul de la Roma, însă s-a văzut că nu era complet refăcut.

Lotul convocat de Valverde pentru meciul cu Valencia: Marc-Andre ter Stegen, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen, Sergio Busquets, Denis Suarez, Andres Iniesta, Andre Gomes, Ousmane Dembele, Philippe Coutinho, Paulinho, Lionel Messi, Luis Suarez, Paco Alcacer.

Afla mai multe despre: messiromabarcelonaliga campionilorchampions leaguelionel messi 

viewscnt
Articole similare