Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valverde a intrat definitiv în istoria lui Barcelona! A egalat un record deţinut de Pep Guardiola

Valverde a intrat definitiv în istoria lui Barcelona! A egalat un record deţinut de Pep Guardiola

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a remizat miercuri seară, pe Camp Nou, cu Real Madrid, scor 0-0. În urma acestui rezultat, cele două echipe au rămas pe primul loc, la egalitate de puncte. Totodată, cu acest rezultat, Ernesto Valverde a egalat un record deţinut de Pep Guardiola.

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a egalat recordul stabilit de Pep Guardiola între aprilie 2011 şi ianuarie 2012. Mai exact, Valverde, alături de Guardiola, este antrenorul cu cele mai multe meciuri consecutive fără înfrângere în El Clasico. 

Din cele şapte meciuri jucate împotriva rivalei de moarte, Valverde a câştigat patru şi a terminat la egalitate în trei. 

Ernesto Valverde, în ultimul an de contract cu FC Barcelona

Ernesto Valverde, în vârstă de 55 de ani, este antrenorul Barcelonei din 2017, timp în care catalanii au cucerit patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei. Tehnicianul adus de la Athletic Bilbao nu a reuşit, însă, să câştige Liga Campionilor cu FC Barcelona, iar contractul său, scadent la finalul sezonului, nu a fost încă prelungit.

Oficialii lui Barcelona l-au ales ca înlocuitor pe Marcelo Gallardo, care a câştigat Copa Libertadores cu River Plate, însă antrenorul argentinian va rămâne la River. 

"Dorinţa mea este să rămân. Contractul meu expiră în decembrie 2021, nu există nicio clauză de reziliere. Am o relaţie foarte bună cu Rodolfo (n.r. - preşedintele lui River) şi Enzo (n.r. - directorul sportiv al lui River)", a anunţat Gallardo într-o conferinţă de presă. 

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelona 

viewscnt
Articole similare