Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valverde e în culmea fericirii după victoria cu Juventus: "Am făcut un meci bun împotriva unui adversar mare!"

Valverde e în culmea fericirii după victoria cu Juventus: "Am făcut un meci bun împotriva unui adversar mare!"
Comentarii

Ernesto Valverde, antrenorul echipei FC Barcelona, s-a arătat mulţumit de succesul categoric obţinut de catalani, marţi seara, în meciul cu Juventus Torino (3-0) din grupa D a Ligii Campionilor la fotbal.

"Am făcut un joc bun pe ansamblu. Am încercat să dominăm jocul, dar uneori ritmul a fost puţin mai lent, ceea ce a permis să blocăm adversarul în terenul său şi apoi să presăm la pierderea balonului. Suntem satisfăcuţi, am făcut un meci bun împotriva unui adversar mare. Este mereu important să începi cu o victorie. Echipele se hrănesc din senzaţiile lor, din rezultate. După trei victorii în campionat, acest meci era foarte important din toate punctele de vedere, mai alea la nivelul încrederii", a declarat Valverde. 

Tehnicianul catalanilor a apreciat jocul lui Lionel Messi: "Adesea am suferit când Messi juca împotriva mea (cu Athletic Bilbao — n.r.), dar acum e în echipa mea. Când preia balonul, se poate întâmpla orice pozitiv pentru noi. În această seară a deblocat meciul cu o acţiune personală, în care nimeni nu a văzut spaţiul liber, dar el l-a găsit. El a limpezit meciul cu golurile sale şi cu implicarea sa la toate nivelurile".

Andres Iniesta, căpitanul Barcelonei, a subliniat de asemenea importanţa acestui succes cu Juve: "Când echipa funcţionează bine, ne simţim toţi mai buni. Era important să învingem în primul nostru meci. A fost un început dificil de partidă, dar aşa e la nivel european. A trebuit să fim răbdători, să controlăm jocul".

Afla mai multe despre: barcelonaliga campionilorernesto valverdejuventusiniestamessi 

viewscnt
Articole similare