Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valverde, nemulţumit după decernarea Balonului de Aur: ”Este absurd!”

Valverde, nemulţumit după decernarea Balonului de Aur: ”Este absurd!”

FC Barcelona

Comentarii

Ernesto Valverde a vorbit despre decernarea Balonului de Aur în conferinţa de presă dinaintea meciului din Cupa Regelui, cu Cultural Leonesa. Antrenorul s-a arătat nemulţumit de rezultatul final al voturilor.

Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei, a vorbit despre rezultatul final de la gala Balonului de Aur. Cu toate că l-a felicitat pe Luka Modric, tehnicianul basc se declară nemulţumit de locul pe care l-a ocupat Lionel Messi: ”Nu o să intru în aceste discuţii, despre valoarea premiului. Îl felicităm pe Modric pentru câştigarea Balonului de Aur, dar este absurd ca Messi să se claseze pe locul cinci”.

Valverde are câteva probleme de lot înainte de meciul din cupă. Rafinha este accidentat şi va lipsi în următoarele şase luni, iar Carles Alena îi va lua locul în primul 11 la meciul împotriva celor de la Cultural.

”Alena este un jucător ce poate face parte din primul 11. Trebuia să primească mai multe minute din ianuarie, însă accidentarea lui Rafinha a accelerat puţin lucrurile”, a spus antrenorul.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: ernesto valverdebalonul de aurcupa regeluicultural leonesaantrenorvottehnicianmodriclionel messirafinhaalena 

viewscnt
Articole similare