Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valverde şi Busquets sar în ajutorul lui Andre Gomes, după ce portughezul a declarat că-i este ruşine să iasă din casă!

Valverde şi Busquets sar în ajutorul lui Andre Gomes, după ce portughezul a declarat că-i este ruşine să iasă din casă!

FC Barcelona

Comentarii

Andre Gomes a recunoscut că nu de puţine ori i-a fost ruşine să iasă din casă, din cauza prestaţiilor slane sale. După ce au auzit aceste dezvăluiri, cei de la Barcelona i-au sărit în ajutor.

"Nu mă simt bine pe teren şi nu-mi face plăcere ce fac. Nu ştiu dacă voi folosi cuvintele potrivite dar totul a devenit un adevărat iad pentru mine. A început să fie din ce în ce mai multă presiune pe mine şi nu mă simt deloc bine când se întâmplă asta. Am întotdeauna un sentiment neplăcut în meciuri. Nu o singură dată mi s-a întâmplat să nu vreau să ies din casă. Oamenii se uită la mine pe stradă şi mi se face ruşine", a declarat jucătorul transferat de la Valencia în 2016.

Antrenorul Ernesto Valverde şi mijlocaşul Sergio Busquets i-au trimis încurajări publice lui Gomes:

"Ştiam că e ceva, toată lumea ştia. Este un lucru personal. Până la urmă, el e cel care suferă. Cred că noi, colegii lui, am făcut tot posibilul pentru a-l ajuta. Dacă a ajuns aici, e pentru că are calităţile necesare. Cred că şi fanii trebuie să fie mai pozitivi şi să-l ajutăm împreună. Trebuie să fim uniţi. Noi îl vom ajuta în interiorul vestiarului şi sunt sigur că şi fanii îl vor sprijini", a declarat Busquets.

"A fost un gest foarte curajos pentru Gomes să admită ce simte, în public. Dar nu e nimic nou şi nici nu e singurul. E ceva ce se întâmplă multor persoane. E un lucru pe care trebuie să-l înfrunţi şi să-l depăşeşti. Trebuie să mergi înainte. Nu e ceva ce nu am experimentat de-a lungul carierei mele de antrenor. Andre are foarte multe calităţi, poate că mâine ne va oferi cea mai bună prestaţie a sa", a spus Valverde înainte de meciul cu Chelsea, programat la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: barcelonaandre gomes 

viewscnt
Articole similare