Experiențe împreună.
You are here:

Valverde şi Busquets sar în ajutorul lui Andre Gomes, după ce portughezul a declarat că-i este ruşine să iasă din casă!

Valverde şi Busquets sar în ajutorul lui Andre Gomes, după ce portughezul a declarat că-i este ruşine să iasă din casă!

FC Barcelona

Andre Gomes a recunoscut că nu de puţine ori i-a fost ruşine să iasă din casă, din cauza prestaţiilor slane sale. După ce au auzit aceste dezvăluiri, cei de la Barcelona i-au sărit în ajutor.

"Nu mă simt bine pe teren şi nu-mi face plăcere ce fac. Nu ştiu dacă voi folosi cuvintele potrivite dar totul a devenit un adevărat iad pentru mine. A început să fie din ce în ce mai multă presiune pe mine şi nu mă simt deloc bine când se întâmplă asta. Am întotdeauna un sentiment neplăcut în meciuri. Nu o singură dată mi s-a întâmplat să nu vreau să ies din casă. Oamenii se uită la mine pe stradă şi mi se face ruşine", a declarat jucătorul transferat de la Valencia în 2016.

Antrenorul Ernesto Valverde şi mijlocaşul Sergio Busquets i-au trimis încurajări publice lui Gomes:

"Ştiam că e ceva, toată lumea ştia. Este un lucru personal. Până la urmă, el e cel care suferă. Cred că noi, colegii lui, am făcut tot posibilul pentru a-l ajuta. Dacă a ajuns aici, e pentru că are calităţile necesare. Cred că şi fanii trebuie să fie mai pozitivi şi să-l ajutăm împreună. Trebuie să fim uniţi. Noi îl vom ajuta în interiorul vestiarului şi sunt sigur că şi fanii îl vor sprijini", a declarat Busquets.

"A fost un gest foarte curajos pentru Gomes să admită ce simte, în public. Dar nu e nimic nou şi nici nu e singurul. E ceva ce se întâmplă multor persoane. E un lucru pe care trebuie să-l înfrunţi şi să-l depăşeşti. Trebuie să mergi înainte. Nu e ceva ce nu am experimentat de-a lungul carierei mele de antrenor. Andre are foarte multe calităţi, poate că mâine ne va oferi cea mai bună prestaţie a sa", a spus Valverde înainte de meciul cu Chelsea, programat la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.