Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valverde ştia că va pleca de la FC Barcelona! Preşedintele catalanilor dezvăluit totul: "Mi-aş fi dorit să fie altfel, dar el ştia că discutăm cu alţi antrenori!"

Valverde ştia că va pleca de la FC Barcelona! Preşedintele catalanilor dezvăluit totul: "Mi-aş fi dorit să fie altfel, dar el ştia că discutăm cu alţi antrenori!"

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu (56 de ani), preşedintele Barcelonei, a anunţat că despărţirea de Ernesto Valverde n-a fost o surpriză pentru fostul antrenor de pe Camp Nou. Omul care conduce destinele clubului catalan a dezvăluit, la prezentarea lui Quique Setien ca noul antrenor al trupei blaugrana, că Valverde ştia de mai mult timp că există discuţii cu alţi tehnicieni în ceea ce priveşte înlocuirea sa.

Bartomeu a spus în faţa jurnaliştilor că şi-ar fi dorit ca despărţirea de Valverde să se producă în alt mod. Ernesto Valverde mai avea contract cu FC Barcelona până în vara lui 2020 şi, după toate semnele, urma să nu-i mai fie prelungit acordul cu campioana Spaniei. Preşedintele catalan a spus că Valverde ştia că există deja discuţii cu alţi antrenori pentru înlocuirea sa.

"Mi-ar fi plăcut ca despărţirea de Valverde să fie altfel. Am vorbit cu alţi antrenori de ceva timp, iar în ultimele zile a apărut un nume. Nu a fost o surpriză pentru Ernesto deoarece ştia că discutăm cu alţi antrenori pentru viitor", a spus Bartomeu, conform ziarului de casă al Barcelonei, Sport.

Quique Setien este noul antrenor al Barcelonei

Târziu în noapte, FC Barcelona a anunţat despărţirea de Ernesto Valverde şi instalarea lui Quique Setien ca antrenor principal pe Camp Nou. Setien nu se aştepta să primească această şansă. "Ieri îmi plimba vacile prin sat, astăzi antrenez cei mai buni fotbalişti din lume!", a spus Setien la conferinţa de presă.

"Primul lucru pe care vreau să-l fac este să mulţumesc conducerii pentru oportunitatea oferită. Nici în cel mai frumos vis nu mă gândeam că se va întâmpla asta. Ieri îmi plimbam vacile prin sat, iar astăzi antrenez cei mai buni jucători din lume. Sunt sigur că nu vor exista probleme cu jucătorii. Cel mai important lucru este munca de zi cu zi. Voi asculta de toată lumea, dar am şi ideile mele. Ştiţi ideea mea, stilul meu de joc, iar dacă va trebui să mor cu ea, o voi face. Voi încerca să scot tot ce e mai bun de la jucători. Fără îndoială, obiectivul meu este să câştig tot ce se poate. Clubul are doar varianta de a se îmbunătăţi de la an la an şi să obţină cât mai multe trofee", a declarat Setien, potrivit Sport.



Quique Setien a semnat cu FC Barcelona până în 2022.

Afla mai multe despre: josep maria bartomeufc barcelonaernesto valverdequique setien 

viewscnt
Articole similare