Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van der Vaart a vorbit despre Răzvan Marin după evoluţia mai slabă a românului în Liga Campionilor: ”Băiatul acesta a fost atent monitorizat”

Van der Vaart a vorbit despre Răzvan Marin după evoluţia mai slabă a românului în Liga Campionilor: ”Băiatul acesta a fost atent monitorizat”

Fotbal

Comentarii

Rafael Van der Vaart nu se grăbeşte să-l bage pe pe Răzvan Marin în boxa acuzaţilor după evoluţia mai puţin bună a românului în meciul tur al play-off-ului Ligii Campionilor, cu APOEL Nicosia.

Fostul jucător al ”lăncierilor” consideră că cei care îl critică pe român se grăbesc. Van der Vaart susţine că mijlocaşul român are nevoie de o perioadă de acomodare până să înţeleagă filosofia clubului batav.

”L-am văzut jucând de câteva ori. Poate că ne grăbim să îl judecăm, trebuie să vedem lucrurile în perspectivă. Băiatul acesta a fost atent monitorizat şi s-a decis să fie transferat.

Diferenţa e că nu ştim exact la ce să ne aşteptăm de la el încă. La Schone (n.r. transferat la Genoa), de exemplu, ştiam, el era un jucător pe care toţi îl cunoşteam. Avea experienţă, iar acest lucru e foarte important la acest nivel”, a spus Van der Vaart conform ajaxshowtime.com.

Ajax va disputa meciul retur cu Apoel, miercuri, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită la  Telekom Sport 2. În tur a fost 0-0. Tot miercuri, de la ora 22:00, joacă şi CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor, împotriva cehilor de la Slavia Praga. Veţi putea urmări partida la Telekom Sport 1. În tur formaţia din Cehia s-a impus cu 1-0 pe terenul clujenilor.

Afla mai multe despre: van der vaartrazvan marin 

viewscnt
Articole similare