Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van Dijk a dezvăluit ce discuţie a avut cu Messi după ce argentinianul a câştigat Balonul de Aur 2019: "Am fost puţin dezamăgit!"

Van Dijk a dezvăluit ce discuţie a avut cu Messi după ce argentinianul a câştigat Balonul de Aur 2019: "Am fost puţin dezamăgit!"

Premier League

Comentarii

Virgil van Dijk, fundaşul lui Liverpool, este dezamăgit de faptul că nu a primit ”Balonul de Aur” în 2019, după un sezon fantastic, în care a cucerit Liga Campionilor. Olandezul nu regretă însă că s-a prezentat la gală.

A avut o discuţie constructivă cu Leo Messi, câştigătorul trofeului, care l-a motivat să continue în aceeaşi notă. Van Dijk speră să facă un sezon 2019-2020 cel puţin la fel de bun cu Liverpool. Deocamdată, premisele sunt unele bune; echipa este principala favorită la Liga Campionilor şi poate câştiga titlul în Premier League, după zeci de ani de pauză.

„Am fost puţin dezamăgit când s-a anunţat câştigătorul, dar nu am niciun regret. Am decis să asist la ceremonie şi nu-mi pare rău deloc, a fost o seară superbă. Am vorbit cu Messi în acea seară. Nu a fost o discuţie îndelungată pentru că el nu se descurcă prea bine în limba engleză. Dar am vorbit cu el suficient ca să-mi dau seama că respectul pe care i-l port este reciproc” , a declarat Virgil van Dijk pentru Mirror.

Van Dijk a terminat sezonul trecut fără să fie driblat. Dintr-un total de 50 de meciuri, de fundaş nu a trecut niciun adversar. În acelaşi timp, şi-a trecut în cont şi 6 goluri şi 4 pase decisive.

Afla mai multe despre: van dijkmessibalonul de aur 2019 

viewscnt
Articole similare