Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van Dijk, după ce a fost desemnat omul finalei cu Tottenham: "Nu merit Balonul de Aur. El trebuie să-l ia mereu cât timp o să joace" Cine va fi întotdeauna favoritul olandezului

Van Dijk, după ce a fost desemnat omul finalei cu Tottenham: "Nu merit Balonul de Aur. El trebuie să-l ia mereu cât timp o să joace" Cine va fi întotdeauna favoritul olandezului

Fotbal

Comentarii

Virgil van Dijk a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei de la Madrid şi e aproape de primul loc în topul favoriţilor la câştigarea Balonului de Aur.

Virgil van Dijk a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Premier League, iar aseară a fost MVP-ul celui mai aşteptat meci al anului în fotbalul european. UEFA şi-a motivat alegerea: "Van Dijk a arătat un lidership exemplar şi a fost cel mai bun apărător al lui Liverpool. A avut intervenţii cruciale atunci a fost nevoie şi a arătat multă stăpânire de sine"

Van Dijk a încheiat sezonul cu o performanţă absolut incredibilă. A jucat 64 de meciuri şi nu a fost driblat nici măcar o dată. În topul cotelor stabilite pentru Balonul de Aur din acest an, olandezul s-a apropiat extrem de mult de Messi, care e în continuare favorit. Argentinianul are cotă 2 la câştigarea trofeului, în timp ce van Dijk a urcat la 2.10. 

"Cred că Messi este cel mai bun jucător din lume şi îl merită  (n.r. Balonul de Aur) atât timp cât va juca. Aşa că, Balonul de Aur nu este ceva la care să mă gândesc în mod deosebit. Dacă, printr-o întâmplare îl voi câştiga, o să îl iau, cu siguranţă. Cred însă că nu este cazul de aşa ceva. Tot cred că este cel mai bun din lume chiar dacă nu a ajuns în finala Ligii Campionilor", a declarat Virgil van Dijk la finalul meciului cu Tottenham. 

Jucătorul finalei UCL în ultimele zece sezoane:

2019: Virgil van Dijk (Liverpool)

2018: Gareth Bale (Real Madrid)

2017: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

2016: Sergio Ramos (Real Madrid)

2015: Andrés Iniesta (Barcelona)

2014: Ángel Di María (Real Madrid)

2013: Arjen Robben (Bayern München)

2012: Didier Drogba (Chelsea)

2011: Lionel Messi (Barcelona)

2010: Diego Milito (Inter Milan)

Finalul partidei de pe Wanda Metropolitano l-a găsit extrem de emoţionat pe olandez.

"Am făcut-o! incredibil! Nu pot să descriu în cuvinte. Am muncit mult, a fost un meci greu, în special în a doua repriză. Am reuşit", a mai spus van Dijk. 

Afla mai multe despre: van dijkuclfinalaliverpool 

viewscnt
Articole similare