Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van Gaal, declaraţii dure la adresa lui Messi chiar în ziua în care argentinianul împlineşte 32 de ani: "De ce nu a mai câştigat Barcelona Liga Campionilor de cinci ani?”.

Van Gaal, declaraţii dure la adresa lui Messi chiar în ziua în care argentinianul împlineşte 32 de ani: "De ce nu a mai câştigat Barcelona Liga Campionilor de cinci ani?”.

Campionate

Comentarii

Într-un interviu acordat de olandez pentru El Pais, acesta îl critică dur pe Messi şi rolul său la Barcelona. Nici Neymar nu a scăpat de replicile sale acide .

Van Gaal este de părere că Messi şi Neymar sunt doi jucători cu capacitaţi individuale bune, dar care nu dau roade în cadrul unei echipe: "Uitaţi-vă la Barcelona.Câte Champions League a câştigat Barcelona cu el? Uitaţi-vă la Neymar la PSG. Câte Champions a câştigat?".

Messi şi Liga Campionilor: "Îmi place Messi ca jucător individual. E cel mai bun jucător individual din lume. Dar de ce nu a mai câştigat Liga Campionilor de 5 ani? Nu poţi spune că Rakitic, Coutinho sau Alba nu sunt buni jucători sau că Ter Stegen este un portar rău! Cred că şi Messi este responsabil de ce se întâmplă la Barcelona".

În opinia olandezului unul dintre cei mai buni jucători  de echipă este James Milner. "Este fantastic ce poate oferi la 33 de ani. Şi atacanţii ? Toţi joacă pentru echipă".



Referitor la întoarcerea lui Neymar la Barcelona: "Îmi amintesc că la Barcelona, Neymar, a jucat în serviciul lui Messi. Nu sunt împotriva lui Neymar. Este fabulos, dar la PSG nu joacă pentru echipă".

Revenind la subiectul Messi şi Barcelona, olandezul a ţinut să menţioneze că singurul ce a reuşit să-l facă pe argentinian să joace pentru echipă a fost Guardiola: "Asta este diferenţa, Messi a jucat după planul impus de Guardiola, nu invers".

articol scris de Diana Bostan
 

Afla mai multe despre: van gaalmessi 

viewscnt
Articole similare