Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van Gaal îl atacă pe Mourinho: ”Manchester United are un joc plictisior sub comanda lui!”

Van Gaal îl atacă pe Mourinho: ”Manchester United are un joc plictisior sub comanda lui!”
Comentarii

Antrenorul Louis Van Gaal, care a pregătit echipa Manchester United înaintea numirii lui Jose Mourinho, a declarat că, sub conducerea portughezului, formaţia de pe Old Trafford joacă un fotbal plictisitor. Olandezul mai spune că preferă să urmărească meciurile rivalei Manchester City, o echipă cu jucători de calitate.

"Mai degrabă m-aş uita la un meci al lui City decât al lui United. Ai nevoie de calitate într-o echipă şi este clar, City are o echipă mai bună. Dacă mă întrebi cum am făcut la United, aş spune că a fost cel mai bun an al meu, ţinând cont de circumstanţele în care am lucrat. Am jucat fotbal şi asta a fost în regulă. Dar acest fotbal nu este cel apreciat în Anglia. Şi acum, uitându-mă la United, trebuie să spun că Mourinho nu este criticat deşi echipa joacă mult mai plictisitor. United etalează acum un fotbal defensiv, eu am jucat întotdeauna un fotbal ofensiv. Dovada este că întotdeauna adversarul parca autobuzul în poartă. Acum nu mai face asta, pentru că Jose joacă defenisv", a declarat Van Gaal, potrivit mirror.co.uk.

Antrenorul olandez a pregătit pe United două sezoane, 2014-2016, când a fost înlocuit de Jose Mourinho. Van Gaal a obţinut un singur trofeu la Manchester, Cupa Angliei  şi nicio clasare pe podium în campionat. Mourinho a reuşit cu United să câştige Cupa Ligii şi Liga Europa.

Afla mai multe despre: mourinhovan gaalmanchester united 

viewscnt
Articole similare