Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van Gaal ştie de ce nu a reuşit la Manchester United şi a dat vina pe conducere: "Nu mă aşteptam la asta de la cel mai bogat club"

Van Gaal ştie de ce nu a reuşit la Manchester United şi a dat vina pe conducere: "Nu mă aşteptam la asta de la cel mai bogat club"
Comentarii

Louis van Gaal (68 de ani) este unul dintre cei mai decoraţi antrenori din istorie, însă are şi un mare regret, acela că nu a reuşit la Manchester United. El a vorbit într-un interviu acordat în ţara natală despre perioadă petrecută pe banca "diavolilor".

Manchester United a fost ultima echipă antrenată de van Gaal, care s-a retras oficial din fotbal în 2019. Doar că el nu a reuşit să aducă înapoi reuşitele din perioada lui Sir Alex Ferguson, fiind dat afară după doi ani pe Old Trafford. 

Olandezul pune nereuşitele de la United pe seama conducerii, care nu i-a adus jucătorii pe care îi dorea: "Echipa pe care am luat-o era prea îmbătrânită, 10 jucători aveau peste 30 de ani. Am vrut să întineresc echipa şi m-am dus la conducere cu o listă de jucători. 

Nu mi s-a adus niciunul dintre ei. În loc de ţinta principală, am ajuns să îl primesc pe al şaptelea de pe listă. Nu mă aşteptam la asta de la cel mai bogat club", a declarat van Gaal. 

În cei doi ani petrecuţi la United, van Gaal a avut un procentaj de victorii de 52.43% şi a câştigat un singur trofeu, Cupa Angliei în sezonul 2015-2016. 

Afla mai multe despre: louis van gaalmanchester united 

viewscnt
Articole similare