Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vancouver - NY Rangers 5-6 | Super-meci de o intensitate extraordinară şi de un dramatism ieşit din comun

Vancouver - NY Rangers 5-6  | Super-meci de o intensitate extraordinară şi de un dramatism ieşit din comun
Comentarii

La o zi după Winnipeg – Nashville 5-6, New York Rangers şi Vancouver Canucks au marcat, la rândul lor, 11 goluri şi au avut nevoie de prelungiri pentru stabilirea unei câştigătoare, care s-a dovedit a fi echipa americană.

Rangers au pus astfel capăt unei serii de 7 meciuri fără victorie şi păstrează speranţe pentru calificarea în playoff-ul conferinţei de Est.

Începutul partidei de la Rogers Arena, din Arena, i-a şocat pe canadieni: Rangers marcaseră din primele două şuturi pe poartă şi conduceau cu 2-0 după doar două minute şi 5 secunde. A venit şi golul 3 al oaspeţilor, la jumătatea primei reprize, şi canadienii au schimbat portarul, dar şi norocul.

Anders Nilsson a dat startul revenirii concretizate în repriza a doua, când Vancouver a reuşit să egaleze la 3. Americanii au mai avut avantaj de 4-3 şi 5-4, doar pentru a se vedea egalaţi de fiecare dată: golul de 5-5, marcat de debutantul Brock Boeser, venind în ultimul minut de joc, atunci când Canucks au scos portarul şi au atacat în 6 contra 5.

În prelungiri, Henrik Lundqvist a ajuns la 50 de şuturi apărate, record al său în acest sezon, chiar înaintea împlinirii vârstei de 36 de ani, iar colegii săi i-au făcut cadou un gol de aur, marcat de fundaşul John Gilmour.

Rangers mai speră la calificarea în playoff, după ce au ajuns la 7 puncte de locul 8 al conferinţei de Est. Vineri dimineaţă, tot de la ora 05:00, Telekom Sport transmite în direct meciul de pe coasta de Vest, dintre San Jose Sharks şi Chicago Blackhawks.

 

Afla mai multe despre: rangersvancouverhocheinhltelekomsport 

viewscnt
Articole similare