Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vanessa Bryant, scrisoare răvăşitoare pe Instagram: "Sunt atât de furioasă! Creierul meu nu poate accepta că Kobe şi Gigi nu mai sunt"

Vanessa Bryant, scrisoare răvăşitoare pe Instagram: "Sunt atât de furioasă! Creierul meu nu poate accepta că Kobe şi Gigi nu mai sunt"

Diverse

Comentarii

Vanessa Bryant a afirmat, într-o postare pe Instagram, că nu poate accepta faptul că atât soţul ei, Kobe, cât şi fetiţa ei Gianna au murit, subliniind că este furioasă, dar că trebuie să fie tare pentru celelalte trei fete ale lor.

"Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei. Am vrut să împărtăşesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin aşa ceva. Doamne, cât mi-aş dori să fie aici şi acest coşmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuaţi să vă rugaţi pentru toţi", a scris Vanessa pe Instagram.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Afla mai multe despre: bryant 

viewscnt
Articole similare