Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varane despre noul star al fotbalului mondial: "E un extraterestru! N-am văzut niciodată unul ca el!"

Varane despre noul star al fotbalului mondial: "E un extraterestru! N-am văzut niciodată unul ca el!"
Comentarii

Raphael Varane a fost inclus în echipa ideală a turneului final din Franţa. Fundaşul în vârstă de 25 de ani a devenit în acelaşi an, campion european cu Real Madrid şi campion mondial cu reprezentativa Franţei şi adună deja 16 trofee în cariera sa impresionantă. Totuşi, fundaşul născut la Lille vorbeşte la superlativ despre un alt puşti minune al fotbalului francez, Kylian Mbappe.

Franţa este noua campioană mondială, după triumful din Rusia, un triumf la care un fotbalist cheie a fost noua senzaţie a fotbalului mondial, Kyilian Mbappe Lotin (19 ani). Despre coechipierul său, Raphael Varane are doar cuvinte de laudă: "Mbappe e fenomenal, e un monstru. N-am mai întânit niciodată un extraterestul atât de tânăr, cred că este prima dată" glumeşte fundaşul lui Real Madrid, în interviul acordat pentru L'Equipe.

Titular la Real Madrid şi în naţionala Franţei, Varane pare deranjat de comparaţia cu Sergio Ramos, căpitanul şi coechipierul său de pe Santiago Bernabeu: "Nu-mi place comparaţia pentru că se spune despre mine că trebuie să semăn mai mult cu Sergio. Eu nu sunt un fotbalist agresiv, am propriul meu stil de joc şi tind să cred că lucrurile au mers bine până acum. Nici pe el nu-l întreabă lumea dacă vrea să fie ca mine" explică Raphael, în acelaşi interviu acordat cotidianului L'Equipe.

De şapte sezoane la Real Madrid, Varane a strâns până acum 233 de meciuri pentru actuala campioană a Europei, pentru care a marcat şi 10 goluri. În naţionala Franţei, Raphael Varane a debutat în 2013 şi a bifat 49 de selecţii şi trei goluri. Una dintre aceste reuşite a venit la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, când Varane a deschis scorul in partida cu Uruguay. 

Afla mai multe despre: varanembappefranta 

viewscnt
Articole similare