Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varane speră că un francez va câştiga Balonul de Aur şi recunoaşte: ”Este un trofeu care poate crea tensiune în vestiar”

Varane speră că un francez va câştiga Balonul de Aur şi recunoaşte: ”Este un trofeu care poate crea tensiune în vestiar”
Comentarii

Fundaşul francez, Raphael Varane a vorbit pentru publicaţia France Football despre şansele sale la Balonul de Aur şi despre preferinţele sale la cel mai important trofeu individual din fotbalul mondial.

”Facem un sport de echipă. Dacă îl practici individual, devine inutil. Poate că eşti un mare fotbalist, dar dacă joci singur, echipa ta va pierde. Toate echipele care câştigă trofee o fac din punctul meu de vedere ca urmare a unei munci colective. Aşa funcţionează lucrurile. Practic, eu când m-am apucat de fotbal, am făcut-o pentru a putea împărţi astfel de momente cu alţii, pentru a ne bucura împreună, pentru a ne atinge obiectivele” a explicat fundaşul central de la Real Madrid, în France Football.

La 25 de ani împliniţi în aprilie 2018, Varane are 52 de meciuri pentru naţionala Franţei, cu care a devenit campion mondial în acest an. 2018 a fost perfect pentru Raphael, care a câştigat şi Uefa Champions League, trofee care îl fac să fie printre favoriţii specialiştilor la trofeul Balonul de Aur 2018: ”Un trofeu precum Balonul de Aur poate crea tensiune într-o echipă, dar nu cred că vor fi probleme în vestiarele în care eu intru. Dacă trofeul va ajunge la un francez, indiferent care va fi el, vom fi fericiţi. Preferabil ar fi să câştige un fotbalist din ţara mea, dacă nu sper să câştige unul dintre prietenii mei. În oricare dintre aceste două situaţii am să fiu fericit” spune Varane.

Până la 25 de ani, Varane a câştigat 16 trofee la Real Madrid şi cu naţionala Franţei: ”Mă simt bine, sunt un fotbalist experimentat şi îmi place că îi pot linişti pe ceilalţi din jurul meu. Întotdeauna am jucat rolul fratelui mai mare, chiar şi acasă” explică fundaşul de la Real Madrid.

  • 245 de meciuri a disputat Varane la Real Madrid
  • 10 goluri are Varane pentru gruparea blanco şi un gol pentru naţionala Franţei
  • 20 de trofee a câştigat cu echipele sale şi la nivel individual 

Afla mai multe despre: raphael varanefrantareal madridbalonul de aur 

viewscnt
Articole similare