Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varane vrea să plece de la Real Madrid şi şi-a ales viitoarea destinaţie. Cu ce echipă vrea să semneze

Varane vrea să plece de la Real Madrid şi şi-a ales viitoarea destinaţie. Cu ce echipă vrea să semneze

Real Madrid

Comentarii

Raphael Varane (28 de ani) vrea să plece de la Real Madrid şi şi-a ales viitoarea destinaţie. Fracenzul, campion mondial, vrea la Manchester United.

Varane pleacă de la Real Madrid şi vrea să se transfere la Manchester United

Real Madrid şi-ar putea pierde ambii fundaşi centrali din cuplul Ramos - Varane. Căpitanul Realului a plecat deja, liber de contract, iar Varane urmează şi el să părăsească echipa din capitala Spaniei. Potrivit Daily Mail, Varane şi-a ales deja şi viitoarea destinaţie. Vrea la Manchester United, club care, la rândul său, e interesat de francez.

Sursa citată scrie că singurul impediment în calea transferului lui Varane la United e salariu. Francezul vrea o remuneraţie de 400.000 de lire pe săptămână pentru a semna pe Old Trafford. Având în vedere că Varane mai are contract doar un an cu Realul, Florentino Perez solicită "doar" 50 de milioane de euro pentru vânzarea fotbalistului.

Transferat în 2011 de Real Madrid pentru 10 milioane de euro, francezul are 345 de partide disputate în tricoul Realului şi 70 în tricoul primei reprezentative a Franţei. Este campion al Spaniei, de patru ori câştigător al UEFA Champions League, de patru ori câştigător al Mondialului Cluburilor şi campion mondial cu naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: raphael varanetransfermanchester unitedreal madrid 

viewscnt
Articole similare