Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varela a sărit să-şi oprească patronul înarmat, Lucescu a fost surprins într-o cu totul altă ipostază! FOTO | Ce făcea în tot haosul de la Salonic

Varela a sărit să-şi oprească patronul înarmat, Lucescu a fost surprins într-o cu totul altă ipostază! FOTO | Ce făcea în tot haosul de la Salonicgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Scandal imens la partida dintre PAOK Salonic şi AEK Atena, generat de decizia brigăzii de arbitri de a anula golul marcat de Fernando Varela în minutul 90 al partidei, la scorul de 0-0, pentru o presupusă poziţie de off-side în care se afla un alt jucător al lui PAOK.

Fostul stelist şi tehnicianul român Răzvan Lucescu au fost prinşi în mijlocul evenimentelor de pe stadiounul Toumba, din Salonic, însă puţini au observat că Fernando Varela a fost unul dintre puţinii jucători ai lui PAOK care a încercat cel mai mult să calmeze situaţia tensionată.

Varela a sărit să-şi calmeze patronul, intrat pe teren cu o armă de foc, şi a încercat în permanenţă să-l convingă pe Ivan Savvidis să renunţe la protest şi să permită reluarea partidei. Fostul jucător din Liga 1 a intervenit pentru a-l bloca pe afaceristul rus şi în momentul în care acesta s-a dus ameninţător spre un oficial al echipei oaspete, cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

 



Şi Răzvan Lucescu a fost surprins de fotoreporteri în timp ce discuta cu omologul său de pe banca lui AEK, Manolo Jiménez. Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce discutau pe margine despre cele întâmplate, fără încrâncenarea arătată de oficialii lui PAOK în momentul în care au intrat pe gazon.

PAOK - AEK

Voi ce credeţi despre faza controversată de la PAOK - AEK? A fost sau nu off-side la golul lui Varela?

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, March 12, 2018

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: paokvarelafaze video 

viewscnt
Articole similare