Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vârful urmărit de Barcelona reacţionează: ”Nu ştiu dacă e adevărat, dar am auzit şi eu zvonuri”

Vârful urmărit de Barcelona reacţionează: ”Nu ştiu dacă e adevărat, dar am auzit şi eu zvonuri”

FC Barcelona

Comentarii

Respinge comparaţia cu Robert Lewandowski şi salută discret interesul Barcelonei. Noua senzaţie din Serie A, Krzysztof Piatek mărturiseşte că singura sa preocupare pentru moment este Genoa, dar recunoaşte că a auzit de interesul Barcei pentru el.

Numele lui Krzysztof Piatek apare din ce în ce mai des în presa catalană. Tânăr, extrem de talentat, cu cifre bune şi un potenţial care nu poate fi pus sub semnul întrebării, Piatek simte că traversează un moment excelent: ”Debutul sezonului a fost foarte bun, dar trebuie să privesc înainte. Sunt deja concentrat pe ceea ce urmează, pe meciurile viitoare pe care le avem de disputat” explică fotbalistul polonez.

Piatek respinge comparaţia cu Robert Lewandowski, una care place atât presei din Catalunya, cât şi celei din Italia: ”Nu există o astfel de comparaţie între noi. El joacă la Bayern Munchen, eu joc pentru Genoa. Îmi cunosc statutul” mărturiseşte vârful în vârstă de 23 de ani.

Krzysztof Piatek are opt goluri în patru meciuri în acest sezon şi speră că nu se va opri aici. Proaspăt internaţional polonez, Krzysztof a marcat de 47 de ori în Polonia pentru Zaglebie şi Cracovia. Cotidianul catalan SPORT scrie că FC Barcelona a pus ochii pe el încă din sezonul 2017/2018 când Piatek încă îmbrăca tricoul Cracoviei: ”Am auzit şi eu zvonuri care mă situează într-un viitor apropiat la FC Barcelona. Pentru moment, singura mea preocupare este Genoa. Nu ştiu dacă sunt adevarate aceste zvonuri. Acum mă intereseaza să devin mai bun de la o zi la alta” declară polonezul.

Afla mai multe despre: krzysztof piatekfc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare