Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru banca lui Inter Milano. Maurizio Sarri poate prelua din vară gruparea de pe Meazza

Variantă bombă pentru banca lui Inter Milano. Maurizio Sarri poate prelua din vară gruparea de pe Meazza

Serie A

Comentarii

Presa britanică anunţă că Chelsea şi-a pierdut răbdarea cu antrenorul italian Maurizio Sarri. Antrenorul în vârstă de 60 de ani ar putea fi destituit din funcţie la finalul sezonului din Premier League.

Cu toate acestea, Sarri nu duce lipsă de variante. Tehnicianul născut la Napoli ar putea ajunge din vară la Inter susţine presa din Italia. Luciano Spaletti are şanse tot mai mici să continue la gruparea de pe Meazza, iar pe lângă varianta Jose Mourinho, italienii au pregătit şi o alternativă: Maurizio Sarri.

Actualul antrenor de pe Stamford Bridge a atins borna 50 pe banca tehnică a londonezilor. Sarri a pierdut 11 meciuri la Chelsea, iar înfrângerile cu Manchester City (0-6) şi Bournemouth (0-4) par să-i fi fost fatale. Abramovic nu-l mai doreşte pe italian, scriu englezii, iar Inter l-a şi trecut pe lista de priorităţilor. Luciano Spaletti o antrenează pe Inter din 9 iunie 2017, dar rezultatele modeste obţinute i-ar putea determina pe oficialii chinezi care conduc clubul să renunţe la serviciile sale. 

Afla mai multe despre: maurizio sarri 

viewscnt
Articole similare