Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru un club din Superligă. Dorinel Munteanu şi Cristi Balaj, propuşi la o echipă de top pentru a cuceri titlul

Variantă bombă pentru un club din Superligă. Dorinel Munteanu şi Cristi Balaj, propuşi la o echipă de top pentru a cuceri titlul

Rapid

Comentarii

Marian Iancu propune o variantă surpriză în fotbalul românesc. Fostul patron de la Poli Timişoara crede că un cuplu Cristi Balaj - Dorinel Munteanu ar putea să-i facă campioni pe cei de la Rapid.

Dorinel Munteanu şi Cristi Balaj, propuşi la un club de top din Superligă

Clubul din Giuleşti trece printr-o perioadă foarte complicată din punct de vedere sportiv. După 6 etape desfăşurate din actuala stagiune a play-off-ului, Rapid a înregistrat 5 înfrângeri şi un rezultat de egalitate, ocupând locul 5 în clasament.

Marian Iancu crede că Dan Şucu ar putea rezolva problema în sezonul viitor, dar cu o condiţie: instalarea unor oameni de mare valoare pe posturile de antrenor, respectiv preşedinte. Fostul patron din Liga 1 i-a propus şi două variante: Marius Şumudică - Dani Coman şi Dorinel Munteanu - Cristi Balaj.

„Să facem o simulare în minţile noastre, cei care îi cunoaştem pe Şumudică sau Dorinel Munteanu. Am spus că există două echipe conducător – antrenor pe care îi văd pentru Rapid. Era vorba de Dani Coman şi Şumudică, în caz contrar Balaj cu Dorinel Munteanu.

Sunt singurii care au în CV-ul lor câştigarea campionatului, care ştiu despre ce este vorba şi pot să reorganizeze clubul în vedere câştigării campionatului. Din nefericire, Balaj nu este compatibil cu Şumudică, dar sunt două grupuri.

Nu are timp să forţeze cineva, trebuie să meargă pe poziţii solide şi cred că Balaj şi Dorinel Munteanu sunt o opţiune pentru Rapid”, a declarat fostul patron, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: marian iancurapiddorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare