Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta de lux pentru Simona Halep după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Cine o poate antrena

Varianta de lux pentru Simona Halep după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Cine o poate antrenagalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (30 de ani) şi Darren Cahill (55 de ani) au încheiat colaborarea, miercuri, 22 septembrie, a anunţat "Simo" printr-un mesaj pe reţelele sociale şi au apărut deja primele variante pentru locul lăsat liber. Sascha Bajin (36 de ani), antrenorul lui Naomi Osaka, e varianta de lux.

Varianta de lux pentru Simona Halep după ce s-a despărţit de antrenorul Darren Cahill

Pentru a doua oară în carieră, Simona Halep şi Darren Cahill au încheiat colaborarea, iar site-urile de specialitate deja au început să speculeze pe seama viitorului tehnician al româncei. Potrivit tennisforum.com, varianta de lux pentru Simona Halep este Sascha Bajin, antrenorul lui Naomki Osaka, fostul lider mondial din circuitul WTA.

Simona Halep şi Darren Cahill au colaborat timp de şase ani.

Potrivit sursei citate, Simona Halep i-ar putea face o ofertă lui Sascha Bajin, antrenorul care a ajutat-o pe Naomi Osaka să cucereacă turneele de Grand Slam de la US Open 2018 şi Australian Open 2019! Neamţul a colaborat cu campioana niponă în perioada 2018 – 2019, iar în prezent antrenează o altă rivală a Simonei Halep, pe Karolina Pliskova!

Nu e prima dată când se vorbeşte despre o colaborare între Simona Halep şi Sascha Bajin. În februarie 2019, când Simona Halep s-a despărţit de belgianul Thierry van Cleemput, a apărut informaţia că Bajin ar putea fi următorul tehnician al sportivei din Constanţa.

Sascha Bajin este fost jucător în circuitul ATP, iar metodele sale de antrenament au fost lăudate de presa din Statele Unite. Site-ul WTATennis a scris că Bajin are contracte personale cu Yonex şi Nissin şi o imagine foarte bună la nivel mondial. În 2018 a fost desemnat antrenorul anului.

Adrian Marcu şi Daniel Dobre sunt alte variante pentru postul de antrenor al Simonei Halep.

Afla mai multe despre: simona halepsascha bajinantrenordarren cahillinlocuitor 

viewscnt
Articole similare