Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta de rezervă. Ce mutare pregăteşte Barcelona dacă nu reuşeşte să-i ia pe Neymar sau Lautaro Martinez: transferă de la Bayern

Varianta de rezervă. Ce mutare pregăteşte Barcelona dacă nu reuşeşte să-i ia pe Neymar sau Lautaro Martinez: transferă de la Bayern

FC Barcelona

Comentarii

Kingsley Coman (23 de ani) se află pe o listă de lărgită de jucători pe care FC Barcelona îi are în vedere pentru un transfer. Totuşi, există şi condiţii în care transferul lui Coman pe Camp Nouă să se realizeze.

Şefii Barcelonei şi-au fixat deja ţintele de transferuri, cu Neymar (28 de ani) şi Lautaro Martinez (22 de ani) îl capul listei, dar au şi variante de rezervă, în cazul în care nu merge totul bine cu cele două priorităţi. Sport scrie că pe lista de rezervă se află şi numele lui Kingsley Coman (23 de ani), fotbalistul lui Bayern Munchen, pe care catalanii l-ar putea transfera pentru 60 de milioane de euro.

Pep Guardiola, fostul antrenor de la FC Barcelona şi Bayern, era unul dintre fanii lui Kingsley Coman pe vremea când antrena în Bavaria. Deşi are 23 de ani, francezul a jucat deja în mai multe campionate puternice, la vârste fragede. Coman a jucat la PSG, la Juventus şi acum la Bayern.

Kingsley Coman a strâns, din momentul transferului său la Bayern, 147 de meciuri, 30 de goluri şi 33 de pase de gol în tricoul bavarezilor. În ultimii ani, însă, s-a confruntat cu mai multe accidentări grave care l-au făcut chiar să se gândească la retragerea din fotbal.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Coman, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: kingsley comantransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare