Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă low cost pentru Jadon Sancho. Chelsea, aproape de a rezolva primul transfer al verii. Cât plătesc londonezii

Variantă low cost pentru Jadon Sancho. Chelsea, aproape de a rezolva primul transfer al verii. Cât plătesc londonezii

Chelsea

Comentarii

Chelsea este unul dintre cluburi din Premier League care sunt pe urmele lui Jadon Sancho, însă oficialii grupării londoneze şi-au pierdut speranţa că îl mai pot semna pe "diamantul" de la Dortmund, astfel că s-au reorientat.

Chelsea este în negocieri cu FC Porto pentru transferul lui Jesus Corona (27 de ani). Mexicanul care a câştigat de trei ori Liga Campionilor din regiunea CONCACAF cu Monterrey poate evolua în ambele benzi ale terenului şi va fi un înlocuitor pe măsură pentru Pedro şi Willian. Ambii fotbalişti sunt la final de contract cu Chelsea şi nu îşi vor prelungi angajamentele. 

Negocierile, dar şi suma de transfer au fost confirmate chiar de către impresarul fotbalistului, care a acordat un interviu pentru o publicaţie din Portugalia. Corona, care mai are contract cu Porto până în 2022, are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, o sumă accesibilă pentru Chelsea. 

  • 26 de goluri şi 51 de assist-uri a reuşit Corona în tricoul lui FC Porto, pentru care joacă din 2015
  • 10,5 milioane de euro au plătit portughezii pentru transferul lui Corona, care a venit de la FC Twente

În actuala stagiune, Corona a marcat doar două goluri, însă a oferit 17 assist-uri. 10 dintre ele au fost în Liga NOS, campionatul Portugaliei. 

Afla mai multe despre: jesus coronachelseatransfer chelsea 

viewscnt
Articole similare