Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă pentru Liga 1? Ce este VAR LIGHT, varianta low-cost care ar putea fi implementată. FIFA şi UEFA cer măsuri în cazul VAR

Variantă pentru Liga 1? Ce este VAR LIGHT, varianta low-cost care ar putea fi implementată. FIFA şi UEFA cer măsuri în cazul VAR

Superliga

Comentarii

FIFA şi UEFA cer îmbunătăţiri pentru ca deciziile VAR asupra offside-ului să fie mai clare. Companiile lucrează la noi tehnologii şi la “VAR LIGHT”.

FIFA şi UEFA le cer companiilor care lucrează la ajustarea VAR, să îmbunătăţească tehnologia cu privire la offside, pentru a face deciziile mai clare.

Care este problema cu VAR

Tehnologiile actuale ale VAR nu sunt suficient de clare cât să arate liniile de la offside aşa cum ar trebui, fără a mai duce în eroare arbitrul, dar şi spectatorii.

Există cazuri cu privire la deciziile eronate pe care arbitrii le fac din cauza calităţii imaginii oferite de VAR şi de aceea FIFA şi UEFA le cer companiilor să rezolve această problemă. 

Companiile vor începe la insistenţele FIFA şi UEFA, dar şi a altor federaţii de fotbal, să sporească calitatea imaginii, pentru a avea decizii mai clare, care să nu afecteze soarta unui meci sau a unui jucător.

Ce este “VAR LIGHT”

În acest moment companiile care au produs VAR lucrează la un sistem numit “VAR LIGHT”, care este mai puţin costisitor şi care va putea fi implementat în campionate mai mici, care nu îşi permit achiziţionarea actualului sistem pe care campionatele mari şi competiţiile de mare anvergură îl folosesc.

Afla mai multe despre: var lightvarliga 1romania 

viewscnt
Articole similare