Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta preferată de Mircea Rednic rămâne în picioare. Se pregăteşte să semneze cu Dinamo: "Vreau să dau o mână de ajutor"

Varianta preferată de Mircea Rednic rămâne în picioare. Se pregăteşte să semneze cu Dinamo: "Vreau să dau o mână de ajutor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo continuă să se întărească. După transferurile făcute de Mircea Rednic, se pregăteşte o revenire şi la nivel administrativ.

Florin Răducioiu, despre venirea la Dinamo: "Ştiu ce am de făcut"

După câteva săptămâni în care au încercat să găsească soluţia perfectă pentru venirea lui Florin Răducioiu, se pare că cele două părţi au găsit varianta ideală. 

Fosul conducător din "Ştefan cel Mare" a anunţat că se apropie momentul în care va semna cu Dinamo Bucureşti. 

"Sunt dezamăgit de meciul de ieri (n.r. - Voluntari - Dinamo 2-1). E iminent, iminent am spus (n.r. - despre venirea sa la Dinamo). Vreau să dau o mână de ajutor, ştiu ce am de făcut. În momentele dificile ajuţi echipa ta de suflet, eu am crescut acolo, după Revoluţie am plecat. Răspund prezent acestei provocări. Să nu ne grăbim, vedem zilele astea", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

"Eu l-aş vrea pe Florin, îmi place mult de el, de când era jucător mi-a plăcut. Am zis ca funcţia să fie manager sportiv şi sarcinile lui ar fi, de exemplu, să stea pe bancă, dacă o să poată. La meciuri să se mai sfătuiască împreună cu Mircea Rednic, ca fost mare jucător şi antrenor.

Să fie alături de echipă tot timpul, să le dea aşa un pic de încredere în plus jucătorilor prin personalitatea lui. Ar fi mai mult decât un team manager. Va lucra direct cu Mircea Rednic şi cu jucătorii, şi mai puţin la birou, la club" , declara Iuliu Mureşan, la Telekom Sport, la finalul lunii trecute.

 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare