Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta Spartak Moscova devine tot mai serioasă pentru Ianis! Ruşii, dispuşi să arunce cu banii pentru diamantul Viitorului

Varianta Spartak Moscova devine tot mai serioasă pentru Ianis! Ruşii, dispuşi să arunce cu banii pentru diamantul Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Interesul arătat de ruşi zilele trecute s-a materializat printr-o ofertă pe care cel mai titrat club al Rusiei i-a făcut-o lui Gică Hagi.

Spartak oferă 12 milioane de euro pentru transferul căpitanului Viitorului conform gsp.ro. Negocierile au intrat în linie dreaptă ruşii încercând să îl cumpere pe fotbalistul de 20 de ani pentru a se lupta la titlu în stagiunea următoare. În sezonul precedent, moscoviţii au terminat abia pe locul 5 şi au ratat participarea în preliminariile Ligii Campionilor.

În stafful lui Spartak se regăseşte şi Daniel Tudor, antrenor cu portarii la gruparea alb-roşie din capitala Rusiei. Dacă mutarea se va realiza în aceste condiţii, Ianis Hagi va deveni cel mai scump jucător care va pleca din Liga I. Recordul în acest moment este deţinut de transferul lui Nicuşor Stanciu la Anderlecht în urmă cu trei ani. Atunci belgienii au plătit 10 milioane de euro.  

Afla mai multe despre: viitorulianis hagispartak moscovadaniel tudoroferta 

viewscnt
Articole similare