Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta surprinzătoare pentru banca lui Arsenal! Chiar şi casele de pariuri îl văd printre favoriţi în cazul plecării lui Unai Emery

Varianta surprinzătoare pentru banca lui Arsenal! Chiar şi casele de pariuri îl văd printre favoriţi în cazul plecării lui Unai Emerygalerie foto

Arsenal

Comentarii

Managerul spaniol are zilele numărate la conducerea tunarilor după ce echipa sa nu reuşeşte să depăşească perioada de criză în Premier League.

Remiza contra codaşei Southampton a umplut paharilor iar şefii lui Arsenal par a nu mai avea răbdare cu antrenorul spaniol care se află la conducerea trupei de pe Emirates din vara anului trecut. Încă un sezon cu ratarea participării în Champions League ar fi greu de acceptat, iar în acest moment londonezii se află departe de acest obiectiv. Arsenal este pe poziţia a opta, cu 18 puncte la opt lungimi de Chelsea, echipă aflată în acest moment pe ultimul loc ce duce în grupele Ligii Campionilor, în sezonul viitor.

Interesant este că unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea actualului tehnician este cel al lui mauricio Pochettino, proaspăt demis de la conducerea rivalei londoneze, Tottenham. Deşi despre argentinian se vorbea că are drum deschis spre Bayern, se pare că nu este singura variantă pentru antrenorul de 47 de ani. Presa engleză a prezentat şi cotele pentru preluarea băncii lui Arsenal după demiterea lui Emery. Iar Pochettino are a doua şansă după secundul lui Guardiola de la City, Mikel Arteta. 

 

Afla mai multe despre: arsenalpochettinoemerydemiterecote pariuri 

viewscnt
Articole similare