Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru Arsenal. Demis de la PSG, Unai Emery merge în Premier League

Variantă surpriză pentru Arsenal. Demis de la PSG, Unai Emery merge în Premier League

Premier League

Comentarii

Antrenorul Unai Emery, care a pregătit campioana Franţei, PSG, în acest sezon, va fi numit la conducerea tehnică a formaţiei engleze Arsenal Londra, care s-a despărţit de Arsene Wenger, informează BBC.

După două sezoane la PSG, Emery a fost nevoit să plece de la formaţia din Paris după rezultatele slabe din Liga Campionilor. El a fost înlocuit de germanul Thomas Tuchel, fost la Borussia Dortmund.

Însă spaniolul nu va rămâne mult timp fără slujbă, urmând a fi anunţat în curând la Arsenal.  Emery, 46 de ani, a mai antrenat Almeria, Valencia, Spartak Moscova, înainte de a ajunge la FC Sevilla, în ianuarie 2013, echipă cu care a cucerit de trei ori la rând Liga Europa.

La finalul acestui sezon, Arsene Wenger s-a despărţi de Arsenal după 22 de ani petrecuţi pe banca tunarilor. Favorit să-l înlocuiască era fostul mijlocaş spaniol Mikel Arteta, fost jucător la Arsenal şi secund al lui Pep Guardiola la Manchester City şi care a avut un rol major în recordul de 100 de puncte obţinut de "cetăţeni".

Însă după discuţii cu toţi posibilii succesori ai lui Wenger, conducerea lui Arsenal s-a oprit la Emery, care va fi anunţat ca manager în această săptămână.

Afla mai multe despre: unei emeryarsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare