Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru banca lui AC Milan. Un spaniol care face senzaţie poate prelua echipa de la Stefano Pioli

Variantă surpriză pentru banca lui AC Milan. Un spaniol care face senzaţie poate prelua echipa de la Stefano Pioli

AC Milan

Comentarii

Sunt şanse mici ca Stefano Pioli să mai rămână şi în sezonul viitor la AC Milan. Spaniolii au aflat unul dintre numele vizate de conducerea milanezilor pentru a-l înlocui pe Pioli.

Se pare că ar fi vorba despre Pepe Bordalas, actualul tehnician de la Getafe, şi unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori din Spania la această oră.

Desemnat de UEFA drept cel mai bun antrenor din La Liga în 2018-2019, Bordalas ar fi varianta pentru care ar opta o parte dintre şefii de pe San Siro. O mutare interesantă, dar care nu va fi uşor de perfectat, spaniolul având multe oferte tenante în această perioadă. În plus, preşedintele lui Getafe, Angel Torres, nu este deloc un partener uşor de negociat.

Getafe este din nou revelaţie în La Liga, competiţie pe care o puteţi urmări la Telekom Sport. Iar explicaţia sezonului minunat al formaţiei de pe Coliseum Alfonso Perez pleacă din bagheta magică a talentatului antrenor José "Pepe" Bordalas Jimenez

A transformat nişte anonimi în staruri din La Liga

Djene Dakonam a devenit unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la Getafe.  În prezent, togolezul este evaluat la 24 de milioane de euro, dar când Bordalas a preluat-o pe Getafe, fundaşul originar din Lome Dapaong era cotat -atenţie- la 800 de mii de euro! Getafe l-a cumpărat cu 2 milioane de la Saint Truiden şi a făcut un efort financiar pentru a-l aduce. Nu este singurul jucător care a profitat însă de venirea lui Pepe Bordalas la Geta.

Uruguayanul Mauro Arambarri era cotat la 1.5 milioane de euro. După doi ani cu Pepe Bordalas, cota sa a explodat până la 20 de milioane de euro, iar cluburile din Premier League şi-au trimis deja scouterii după el. La 24 de ani, Arambarri este unul dintre cei mai interensanţi jucători de la Geta, dar şi el a costat-o pe gruparea madrilenă doar 2 milioane de euro!

Chiar şi veteranul Jaime Mata costă acum 8 milioane de euro în timp ce portarul David Soria a ajuns să fie evaluat la 14.5 milioane de euro. El s-a transformat dintr-o rezervă neutilizată la echipa Under 19 a lui Real Madrid, in al treilea portar al Sevillei şi acum, intr-unul dintre cei mai bine cotaţi portari din prima ligă spaniolă.

Afla mai multe despre: ac milanpepe bordalas 

viewscnt
Articole similare