Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo. Adi Mutu, revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare? ”Am anumite dubii în privinţa lui” | EXCLUSIV

Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo. Adi Mutu, revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare? ”Am anumite dubii în privinţa lui” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Florin Răducioiu a vorbit despre posibilitatea ca Adi Mutu să o preia pe Dinamo.

Adi Mutu a renunţat la naţionala U21 pentru a semna cu FC U Craiova. După semne promiţătoare în primele meciuri, echipa nu a reuşit să mai impresioneze în ultimele partide, iar tehnicianul este sub presiune. Un rezultat negativ cu FCSB ar putea fi sfârşitul pentru ”Briliant” pe banca oltenilor.

La Dinamo, Dario Bonetti a fost deja înlăturat, deşi anunţul oficial nu a apărut. Italianul şi-a luat la revedere de la fani, iar membri din staff-ul tehnic deja prezenţi la club vor conduce formaţia câteva etape. Însă dacă Mutu e demis, acesta ar putea fi o opţiune pentru ”câini”.

Florin Răducioiu a vorbit despre posibilitatea ca ”Briliantul” să o preia pe Dinamo. Deşi îi prevede un viitor promiţător ca tehnician, membrul Generaţiei de Aur este de părere că Mutu nu este varianta potrivită pentru formaţia din Ştefan cel Mare şi că un antrenor experimentat este necesar la Dinamo.

Variantă surpriză pentru banca lui Dinamo

Nu ştiu dacă Adi Mutu ar fi profilul de antrenor al lui Dinamo în momentul de faţă, am anumite dubii în privinţa lui. Încurajez foştii mari jucători ai României să devină antrenori. E un mare antrenor, n-a demonstrat încă nimic.

Sunt ferm convins că Dinamo are nevoie de un antrenor cu  experienţă, pentru că sunt jucători foarte tineri şi au nevoie de un foarte bun psiholog. Nu cred că Mutu poate fi soluţia ideală pentru a scoate pe Dinamo din această perioadă foarte grea”, a declarat Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoadi mutuflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare