Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru George Puşcaş. O forţă din Serie A a pus ochii pe internaţionalul român

Variantă surpriză pentru George Puşcaş. O forţă din Serie A a pus ochii pe internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a făcut un turneu final senzaţional în Italia şi a ajuns acum pe radarul echipelor importante din Europa. Internaţionalul român este aşteptat să ia în scurt timp o decizie cu privire la viitorul său.

Despre Puşcaş, un singur lucru se ştie sigur. Faptul că nu se va mai întoarce la Palermo, echipă care va trebui să dea restart proiectului din liga a patra italiană. Internaţionalul român se vede nevoit să se întoarcă la Inter, însă este puţin probabil ca startul noului sezon să îl prindă la Milano. Golgheterul României de la Euro U-21 nu duce lipsă de oferte.
 
Ultima echipă intrată în cursa pentru Puşcaş este Fiorentina, anunţă La Nazione. formaţia viola caută întăriri în atac, mai cu seamă dacă transferul lui Chiesa la Juventus se va perfecta. Primele ţinte ale echipei lui Vincenzo Montella au fost Patrick Cutrone şi Leonardo Pavoletti, de la AC Milan, respectiv Cagliari, dar pretenţiile financiare în cazul celor doi l-au făcut ăe directorul sportive Daniele Prade să se orienteze către George Puşcaş. Varianta preferată de italieni este împrumutul atacantului cu drept de cumpărare definitivă.
 
Altă variantă apărută pentru Puşcaş în ultimul timp vine din liga a doua germană. Hamburg l-a pus pe lista ei de transferuri, înaintea unui sezon în care atacă promovarea în Bundesliga. Potrivit Gazzetta dello Sport, Puşcaş ar fi în capul listei noului antrenor, Dieter Hecking.
 
În ultimele săptămâni, presa din Italia a speculat mult pe seama viitoare destinaţii ale lui Puşcaş. Potrivit informaţiilor, FC Torino (Serie A), Birmingham City (Championship) şi Las Palmas (Segunda Division) ar mai fi interesate de atacantul român.

Afla mai multe despre: george puscastransferfiorentinahamburg 

viewscnt
Articole similare