Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru stabilirea promovatelor în Liga 1: "Aşa ar fi corect faţă de toată lumea"

Variantă surpriză pentru stabilirea promovatelor în Liga 1: "Aşa ar fi corect faţă de toată lumea"

Liga 2

Comentarii

Lucian Goge, jucătorul Rapidului, a acordat un interviu pentru pagina de Facebook a clubului, în care a vorbit despre criza provocată de pandemia Covid-19, cât şi despre reluarea campionatului.

Cea mai echilibrată ediţie a Ligii a II-a a fost aruncată în aer de întreruperea provocată de criza de coronavirus. Incertitudinea este cuvântul de ordine, pe măsură ce pandemia pare să excaladeze în ţara noastră. Acum, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură decizia oficialilor FRF pentru reluarea campionatului.

Lucian Goge, jucător al Rapidului, a vorbit despre variantele pentru stabilirea promovatelor în Liga I şi a declarat că, din informaţiile pe care le are de la club, ar fi luat un calcul un sistem inedit cu playoff şi playout.

"Noi ne dorim să continuăm, pentru că ar fi un an pierdut. Nici nu vreau să mă gândesc că va fi luată în calcul suspendarea campionatului, să rămână aşa cum este acum. Adică UTA şi Mioveni să promoveze, iar noi să fim nevoiţi să mai stăm un an în Liga a II-a. Sper să nu se ajungă la această situaţie şi sper să se reia campionatul, aşa ar fi corect pentru toată lumea. Am înţeles că se va juca un sistem play-off/play-out. Am pleca cu acelaşi punctaj, ar fi sistemul de play-off şi atunci ar fi şapte finale. Cine este mai în formă, să promoveze!", a declarat Goge.

Fotbalistul Rapidului a vorbit şi despre felul în care l-a afectat criza de coronavirus şi ce face pentru a se menţine în formă.

"E destul de ciudat. Până acum am mai putut să ies. Eu stau aproape de stadion şi am mai ieşit şi am alergat, am mai făcut acasă programul... Nu ştiu însă ce va fi în zilele următoare, am înţeles că nu o să mai putem ieşi deloc. Atunci ar fi destul de dificil, dar eu sper să se termine cât mai repede şi să ne reluăm antrenamentele.

Oricât am face noi acasă, nu poţi să fii la acelaşi nivel ca atunci când faci zi de zi pe teren antrenament specific cu mingea. Dar încercăm să ne menţinem forma, ca să fim la un nivel bun atunci când vom reveni, peste o lună, trei săptămâni sau când va fi. Sper să ne reluăm antrenamentele cât mai rapid", a mai spus Goge.

Afla mai multe despre: rapidpromovareliga a ii-alucian goge 

viewscnt
Articole similare