Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variante pentru banca naţionalei României! Ce îşi doresc Hagi şi Petrescu, minusul lui Şumudică şi varianta low-cost. "El nu merge nici pe 1.5 milioane de euro"

Variante pentru banca naţionalei României! Ce îşi doresc Hagi şi Petrescu, minusul lui Şumudică şi varianta low-cost. "El nu merge nici pe 1.5 milioane de euro"
Comentarii

Impresarul Giovanni Becali a analizat, la Telekom Sport, lista cu posibilii înlocuitori în privinţa postului de selecţioner al României. Agentul a dezvăluit variantele scumpe, dar şi care ar fi varianta low-cost, în cazul în care Mirel Rădoi ar pleca de sub tricolor.

Cine îl poate înlocui pe Mirel Rădoi la naţionala României

Giovanni Becali a analizat şase antrenori români, la Telekom Sport, care ar putea ocupa postul de selecţioner. Dintre aceştia, Victor Piţurcă şi Cosmin Olăroiu ar fi cele mai scumpe variante, în timp ce Gică Hagi şi Dan Petrescu şi-ar dorit un control total. Marius Şumudică ar avea un minus, din cauza comportamentului său din Turcia, în relaţia cu conducerea. 

Varianta ieftină ar fi Adrian Mutu, care se află în cadrul FRF, fiind selecţioner la U21, şi care ar putea fi promovat. De altfel, Ioan Becali consideră că nici FRF nu şi-ar permite să le satisfacă pretenţiile celorlalţi de pe listă. 

Victor Piţurcă (n.r. - liber de contract): Nu merge nici pe 1.5 milioane de euro pe an. Nu vrea să se bage în reconstrucţia naţionalei. Piţurcă poate merge, dar dacă nu îi dau banii ceruţi de el...

Gică Hagi (n.r. - liber de contract): Dacă nu are libertate... La 1 milion de euro ar accepta. Hagi nu ar accepta intervenţii. Vrea să fie manager la naţională. E părerea mea. Nu am vorbit nici cu Hagi, nici cu Piţurcă. Ei vor să fie manageri ca în Anglia, să controleze tot. Acceptă CEx. Piţurcă nu accepta să le dea explicaţii. 

Marius Şumudică (n.r. - liber de contract): Dacă ar fi avut un alt comportament decât cel din Turcia, cred că era selecţionerul naţionalei. I-a dăunat comportamentul, dar şi cei de la federaţie îl ştiau. Îmi pare rău pentru el. Şumudică se ceartă şi cu proprietarul, şi cu Burleanu, şi cu Stoichiţă... Piţurcă şi Hagi îşi făceau calculele, nu că se certau. Pe Şumudică l-a dat în spate comportamentul, dar e de luat în seamă.

Cosmin Olăroiu (n.r. - liber de contract): Nu acceptă Olăroiu naţionala. Are bani, vrea bani în continuare şi nu ştiu dacă acceptă. 

Dan Petrescu (n.r. - liber de contract): Nici Dan Petrescu. E liber, da, e o soluţie ideală. Dacă nu are un angajament acum, cred că ar veni pe o sumă de 6-700.000 de euro. Acelaşi lucru ar fi, el face, el îşi asumă responsabilitatea. 

Adrian Mutu (n.r. - selecţioner la U21): Problema e că federaţia nu are posibilitatea de a angaja. Federaţia nu e disponibilă să accepte celor disponibili salariul pe care îl vor ei.  Singurul care poate conduce, în cazul despărţirii de Rădoi, e Mutu, care ar accepta... Nu că ar accepta 15-20.000 de euro, ci că şi-ar relansa cariera. Lumea ar zice că nu avem încredere după Rădoi, iar lumea să spună că facem aceeaşi greşeală. Mutu a fost cu un handicap mare la EURO, Costache, în care credea mult. El credea că e vital.

Naţionala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. De cealaltă parte, Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, şi Germania, locul al treilea, ambele cu şase puncte. 

 

Afla mai multe despre: giovanni becalimirel radoivictor piturcadan petrescugica hagimarius sumudicacosmin olaroiuadrian mutumirel radoiioan becali 

viewscnt
Articole similare