Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vârsta nu iartă pe nimeni! Fotbalistul emblematic din Superligă care nu mai reprezintă o soluţie pentru echipa naţională. ”Este bolnăvior. Nu mai poate” | EXCLUSIV

Vârsta nu iartă pe nimeni! Fotbalistul emblematic din Superligă care nu mai reprezintă o soluţie pentru echipa naţională. ”Este bolnăvior. Nu mai poate” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a suferit în multe momente ale partidei cu Israel. Deşi am condus cu 1-0, naţionala noastră se poate declara mulţumită cu punctul obţinut, având în vedere ocaziile uriaşe ratate de oaspeţi în repriza secundă.

Tricolorii nu au excelat în niciun compartiment, iar defensiva lui Edi Iordănescu a fost de multe ori depăşită de atacul Israeulului. Nicuşor Bancu a avut mari probleme în a acoperi flancul stâng şi a fost ajutat în multe momente de Florinel Coman, care a avut o contribuţie importantă la jocul defensiv de pe partea stângă.

Fundaşul stângă, călcâiul lui Ahile pentru naţionala României

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au analizat problema fundaşului stânga din naţionala României. În opinia celor doi, naturalizarea lui Mario Camora a venit prea târziu, în momentul în care căpitanul CFR-ului avea deja 33 de ani. În meciul cu Israel, Camora a fost rezervă neutilizată.

Bogdan Cosmescu: Ce facem cu fundaşul stânga? Ţicu, Borza? Camora este bolnăvior. Nu mai poate să joace. Are 37 de ani. A fost iureş pe parte stângă a apărării noastre. 

Basarab Panduru: Nu am nimic cu Camora. Este vorba că l-am naturalizat atunci când era cel mai slab. Pentru ce a trebuit să îl naturalizăm?

Afla mai multe despre: româniaechipa naţionalăcamora 

viewscnt
Articole similare