Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Geambazi a pus umărul la naşterea unei forţe în Liga 1: ”Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci”

Vasile Geambazi a pus umărul la naşterea unei forţe în Liga 1: ”Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci”

Superliga

Comentarii

Vasile Geambazi a fost implicat la un club care acum a intrat în play-off şi a devenit o forţă a Ligii 1. Ilie Poenaru a recunoscut că Academica Clinceni a fost susţinută şi de nepotul lui Gigi Becali, când echipa era în Liga 2, dar spune că acum nu mai există niciun fel de legătură cu clubul patronat de Gigi Becali.

În 2019, Academica Clinceni a surprins pe toată lumea, inclusiv pe cei din conducerea clubului, după ce a reuşit să promoveze în Liga 1. Acum, echipa ilfoveană a reuşit o nouă surpriză, a intrat în play-off şi a devenit o forţă în Liga 1. Ambele performanţe poartă semnătura lui Ilie Poenaru, unul dintre cei mai promiţători antrenori din noul val.

Însă Poenaru susţine că Academica Clinceni a fost susţinută la începuturi şi de Vasi Geambazi, care a împrumutat aici mai mulţi jucători tineri, cărora le-a suportat salariile. Acest lucru l-a ajutat să se bată atunci pentru promovarea în Liga 1. Însă, odată cu intrarea pe prima scenă, legăturile cu FCSB au fost rupte în totalitate, susţine Ilie Poenaru.

Vasile Geambazi a pus umărul la naşterea unei forţe în Liga 1: ”Acum nu mai avem nicio legătură cu FCSB”

Acea perioadă în care Academica Clinceni a fost ajutată de Vasile Geambazi a născut acum o serie de discuţii. Între timp, Academica Clinceni a devenit una dintre echipele puternice din Liga 1 şi a intrat în play-off. Rivalele FCSB-ului susţin însă că echipa ilfoveană îl va ajuta pe Gigi Becali să câştige titlul, în baza acelui parteneriat care a existat în trecut.

Însă Ilie Poenaru exclude în totalitate această idee. Antrenorul Academicii Clinceni spune că Vasile Geambazi a pus umărul doar în perioada în care echipa era în Liga 2. Odată cu promovarea în Liga 1, orice influenţă a FCSB-ului a dispărut.

Ilie Poenaru s-a arătat deranjat de afirmaţiile făcute în ultimele zile şi spune că este genul de antrenor care n-ar accepta niciodată un astfel de compromis:

”M-a supărat şi încă mă supără. Vedem că se discută pe reţelele de socializare că noi şi Botoşaniului le-am dat FCSB-ului... deja are asigurate 12 puncte. Am citit declaraţia domnului Cârţu în care spunea dânsul că poate să scrie acum pe un bileţel cine va fi campioană. Şi am înţeles unde bate dânsul. Mă deranjează aceste lucruri.

Nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat atunci la Liga 2, cu jucătorii pe care ni i-au împrumutat şi i-au şi plătit, dar aici a fost o implicare a lui Vasi Geambazi. Iar de atunci şi până în prezent noi n-am mai avut nicio legătură cu FCSB-ul. Nu am avut şi nici nu o să mai avem.

Să mă ierte Dumnezeu, dar dacă avem o relaţie bună cu cineva de la FCSB, cum am o relaţie bună cu CFR Cluj, cum am o relaţie bună cu Marius Croitoru de la Botoşani, acum ce facem, ne împărţim punctele? Una e să ai o relaţie bună şi alta e pe teren. În cariera de antrenor, nu fac aşa ceva”, a spus Ilie Poenaru la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: vasile geambazi 

viewscnt
Articole similare