Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Maftei a dat cărţile pe faţă! Ce s-a întâmplat la Rapid: ”Niculae s-a dus şi a cumpărat din banii lui tricouri”. Ce au păţit în cantonament

Vasile Maftei a dat cărţile pe faţă! Ce s-a întâmplat la Rapid: ”Niculae s-a dus şi a cumpărat din banii lui tricouri”. Ce au păţit în cantonament

Fotbal intern

Comentarii

Vasile Maftei şi Constantin Schumacher s-au despărţit de Rapid, urmând astfel traseul de ”ieşire” pe care l-a ales şi Daniel Niculae, cu ceva timp mai devreme.

Proiectul de la Rapid e în criză, după ce oamenii importanţi din istoria clubului giuleştean, precum Maftei, Niculae sau Schumacher, au fost îndepărtaţi de la echipă. Ovidiu Burcă a revenit din nou la conducerea clubului, iar Vasile Maftei a purtat o discuţie aprinsă cu acesta în care au ieşit la iveală aspecte incredibile din sezonul trecut.

Voi vorbeaţi de Champions League, iar noi n-aveam echipament. S-a dus Niculae şi le-a cumpărat din banii lui şi le-a inscripţionat singur”, a spus Maftei. Giuleştenii au jucat cu tricouri cumpărate din Decathlon de Daniel Niculae, asta în timp ce oficialii Rapidului anunţau că aşteaptă echipamentul comandat în străinătate.

PROBLEME ÎN CANTONAMENT

Înainte meciului din prima etapă, contra lui Progresul Spartac, echipa a intrat în cantonament la Snagov, la Vila 23, care se află acum în proprietatea fondului pentru care lucrează Victor Angelescu, scrie gsp.ro.

Jucătorii au ajuns la vilă la ora 13.00, meciul era seara. Nu era curent în vilă, camerele erau nefăcute, jucătorii nu aveau unde să se odihnească. Dar cel mai şocant a fost că băieţii nu aveau farfurii şi tacâmuri pentru a mânca masa pe care a adus-o o firmă de catering. Schumacher le-a explicat că e o situaţie specială şi s-a apucat să spele primul farfurii şi linguri, apoi s-au băgat şi jucătorii. Au spălat doar cu apă, nu era detergent de vase în vilă”, a povestit un om din club.

Afla mai multe despre: mafteiniculaeburcarapidscandal,  

viewscnt
Articole similare