Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Maftei, optimist după amicalul Academia Rapid - FC Voluntari: ”A fost un antrenament bun!”

Vasile Maftei, optimist după amicalul Academia Rapid - FC Voluntari: ”A fost un antrenament bun!”

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a pierdut onorabil amicalul cu FC Voluntari, scor 3-1. Însă Vasile Maftei spune că Academia nu ar putea face faţă în Liga 1, în acest moment, deşi are în componenţă mai mulţi jucători cu experienţă.

Giuleştenii au jucat sâmbătă cel mai tare amical din această iarnă. Academia Rapid şi-a testat jucătorii contra unei echipe din Liga 1, FC Voluntari şi rezultatul a fost onorabil. Deşi ”vişinii” joacă în Liga a 4-a, au pierdut doar cu 3-1 în faţa lui FC Voluntari. Vasile Maftei - în prezent la Academia Rapid - spune că a fost un antrenament foarte bun pentru el şi colegii săi:

”E un meci amical, pe un teren sintetic. Nici ei nu trec printr-o perioadă foarte bună, am încercat să facem un antrenament bun, am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, cu toate că suntem în Liga a 4-a, cred că am făcut faţă cu brio. Asta ne dă încredere pentru ceea ce va urma. (n.r. Cum a fost să fii adversar cu Lazăr?) Un duel, ne-am mai întâlnit ca adversari de atâtea ori, şi contra Rapidului, când am fost am jucat. Acum am jucat contra altor rapidişti, un meci bun până la urmă.

(n.r. Ar face faţa Rapidul în Liga 1?) Nu, suntem departe de Liga 1. Nu putem vorbi de Liga 1 după un meci amical cu o echipă de Liga 1. E clar că nici ei nu au jucat la turaţie maximă, au făcut şi ei un antrenament bun. Noi trebuie să ne gândim la ce urmează şi acela va fi barajul pentru obţinerea locului de Liga a 3-a”, a declarat Vasile Maftei.



Fundaşul în vârstă de 37 de ani spune că cei din conducerea clubului i-au asigurat pe jucători că nu vor fi probleme din punct de vedere juridic şi vor putea promova: ”Eu ştiu că avem garanţii că vom putea promova din punct de vedere juridic. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, pentru că suntem jucători. Cei care se ocupă de partea juridica ne-au transmis să stăm liniştiţi”, a mai spus Maftei.

Afla mai multe despre: academia rapidfc voluntarivasile maftei 

viewscnt
Articole similare