Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă a fost prezentat la Hermannstadt: "Ăsta e obiectivul echipei, dar acum trebuie să o luăm de la zero!"

Vasile Miriuţă a fost prezentat la Hermannstadt: "Ăsta e obiectivul echipei, dar acum trebuie să o luăm de la zero!"

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă este noul antrenor principal al echipei FC Hermannstadt, el semnând un contract valabil până în vara anului 2019, cu posibilitate de prelungire.

”Nu mi-a fost greu să ajung la o înţelegere cu oamenii de aici. Aşa suntem noi, ardelenii. Ne-am cunoscut prima dată ieri, iar astăzi am semnat. Sunt nişte oameni minunaţi, care doresc binele echipei, aşa cum îl doresc atât eu, cât şi toată suflarea din oraş, inclusiv jucătorii. Am semnat un contract valabil până la anul, în vară. Eu unul îmi doresc clasarea pe unul din primele 8 locuri. Jucătorii sunt băieţi buni, muncitori. Le-am spus şi lor că o luăm de la zero. Chiar au caracter şi sunt sigur că împreună vom face treabă bună, pentru că e în interesul tuturor, şi al lor mai ales, să joace foarte bine”, a declarat Miriuţă.

Vasile Miriuţă are 50 de ani şi este născut în Baia Mare. Ca jucător, a îmbrăcat tricoul echipelor FC Maramureş, Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, Gyor ETO, Videoton, Ferencvaros, Ujpest (ultimele patru din Ungaria), Cottbus şi Duisburg (ambele din Germania). A fost selecţionat în echipa naţională a Ungariei, pentru care a evoluat în 9 meciuri, marcând un gol.

 
 

Afla mai multe despre: hermannstadtvasile miriutaantrenordemisieschimbarepelici 

viewscnt
Articole similare