Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă, dialog FABULOS cu un jucător de-al său: "Eşti cam excitat, stai mai uşor"

Vasile Miriuţă, dialog FABULOS cu un jucător de-al său: "Eşti cam excitat, stai mai uşor"

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 1-0, dar a terminat meciul cu un jucător eliminat. Vasile Miriuţă a anticipat momentul şi a avut un sfat pentru fotbalistul său.

În doar câteva minute, Raul Opruţ a văzut două cartonaşe galbene şi a plecat mai devreme la vestiar, alături de Cristi Neguţ, de la Chindia Târgovişte, eliminat de asemenea. 

Vasile Miriuţă a dezvăluit dialogul fabulos pe care l-a avut cu Opruţ înainte ca acesta să fie eliminat: "Cu cinci minute înainte i-am spus: vezi că ai galben, eşti cam excitat, stai mai uşor, aşa. Ce să fac, tinereţea câteodată...mai greşeşti când eşti tânăr. O să stea în Cupă şi în campionat o să îşi revină. O să am o discuţie cu el".

Pentru Hermannstadt urmează meciul cu FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, joi, de la ora 20:00. 

"Bineînţeles că ne interesează Cupa, cu toate că voi face patru, cinci schimbări. Vor fi schimbări în echipă, dar cei care vor intra trebuie să joace foarte bine şi să batem FCSB".

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare