Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă, după debutul său pe banca sibienilor: ”La iarnă trebuie să aducem 5-6 jucători de valoare pentru că altfel e foarte greu”

Vasile Miriuţă, după debutul său pe banca sibienilor: ”La iarnă trebuie să aducem 5-6 jucători de valoare pentru că altfel e foarte greu”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a fost învinsă, sâmbătă, la Târgu Mureş, cu scorul de 2-0, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Pentru Hermannstadt, a fost prima partidă cu Vasile Miriuţă pe banca tehnică.

Noul antrenor al sibienilor a explicat ce s-a întâmplat în partida cu Astra: ”Până la greşeala individuală a lui Pamfile era un joc de 0-0. Au avut şi ei 2-3 ocazii în prima repriză, am avut şi noi ocaziile noastre. Al doilea gol a venit pe o fază fixă, cu o greşeală de marcaj. S-a văzut echipa mai matură şi mai experimentată. La două gerşeli pe care le-am făcut, ne-au penalizat. Noi am avut 3-4 şi nu am marcat” a spus Vasile Miriuţă.

Miriuţă şi-a adunat jucătorii la finalul partidei: ”I-am felicitat pentru atitudine, nu pot să le reproşez că nu şi-au dorit. Astra nu a fost cu nimic mai bună ca noi astăzi, până la acele greşeli. Le-am spus să ţină capul sus, pentru că mergem mai departe. Mai sunt nouă jocuri până la iarnă, important este să luam câte puncte putem şi la iarnă să aducem 5-6 jucători de valoare pentru că altfel e foarte greu. Divizia B nu e Divizia A. Trebuie să muncim şi eu zic că echipa va rămâne în Divizia A, mai ales că în Ardeal oamenii au şi răbdare şi îţi oferă şi un pic de linişte” a declarat Miriuţă pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: vasile miriuţă. fc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare