Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă, enervat de eşecul cu FCSB: ”Cred că Vintilă a văzut alt meci, până în minutul 85 nu cred că au avut vreun şut pe poartă”

Vasile Miriuţă, enervat de eşecul cu FCSB: ”Cred că Vintilă a văzut alt meci, până în minutul 85 nu cred că au avut vreun şut pe poartă”

Cupa României

Comentarii

Hermannstadt a ratat calificarea în semifinalele Cupei României după ce a pierdut cu 2-1 în faţa FCSB-ului, la capătul unui meci în care a condus cu 1-0 până în minutul 84. Vasile Miriuţă spune că este un rezultat nedrept.

Hermannstadt a fost aproape de o surpriză în Cupa României. Sibienii au deschis scorul în minutul 75 cu FCSB, însă în minutul 84 au fost egalaţi. Partida se îndrepta înspre prelungiri, însă Florinel Coman a făcut 2-1 în prelungiri şi a stabilit astfel echipa care merge mai departe.

Vasile Miriuţă spune că echipa sa ar fi meritat să se califice şi îl contrazice pe Bogdan Argeş Vintilă, care a spus că FCSB a fost echipa mai bună:

”(n.r. că Bogdan Vintilă a zis că FCSB a fost mai bună) Păi Bogdan cred că a văzut alt meci, nu ştiu ce meci o fi văzut el, că 85 de minute nu ştiu dacă au avut vreun şut pe poartă. Eu zic că i-am dominat şi nu meritam să pierdem azi. Nu avem timp să plângem, să suspinăm, ăsta e fotbalul”, a declarat Vasile Miriuţă.

Hermannstadt - FCSB 1-2

FCSB s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, scor 2-1, de echipa Hermannstadt.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 75, prin Debeljuh, însă FCSB a revenit şi s-a impus datorită lui Dobrosavlevici ’84 (autogol) şi Coman ’90.

Hermannstadt: Novo – Vodă, Dobrosavlevici, Luchin, Buşu – Rimane (Romario Pires ’71), Taira – Petrescu, Sîntean (Jo Santos ’46), Dimitriu – Yazalde (Debeljuh ’64). Antrenor: Vasile Miriuţă

FCSB: A. Vlad – Creţu, A. Miron, Filip, Panţîru – Ov. Popescu, Moruţan (Vînă ’76), Olaru – Ad. Popa (Man ’46), Ad. Petre (Coman ‘46), Fl. Tănase. Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitri: George Găman - Mircea Orbuleţ, Alexandru Cerei - Florin Marcu

Observatori: Sorin Boca, Aurel Ionescu

Afla mai multe despre: vasile miriuta 

viewscnt
Articole similare