Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă o vede campioană pe CFR la finalul sezonului: ”Cred că se va impune de o manieră clară”. Unde s-ar putea face diferenţa

Vasile Miriuţă o vede campioană pe CFR la finalul sezonului: ”Cred că se va impune de o manieră clară”. Unde s-ar putea face diferenţa

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a discutat recent despre lupta pentru titlul din Liga 1. Fostul antrenor al CFR-ului îi vede pe ”feroviari” campioni, experienţa lotului fiind importantă în lupta pentru campionat, conform acestuia.

Vasile Miriuţă nu mai antrenează la nivelul de acum câţiva ani, dar urmăreşte în continuare cu interes Liga 1. Fostul internaţional maghiar a dezvăluit recent că o vede pe CFR campioană, pentru al patrulea an consecutiv. Actualul antrenor de la Minaur Baia Mare, echipă din Liga 3, crede că experienţa din lotul campioanei va fi factorul decisiv în bătălia pentru prima poziţie.

 Vasile Miriuţă o vede campioană pe CFR la finalul sezonului

”CFR Cluj este echipa mai serioasă, mai echilibrată, cu experienţă. Asta e reţeta succesului. Toţi spun că e o echipă îmbătrînită, dar uite că asta câştigă titlul. Cred că, în cele din urmă, se va impune de o manieră clară. A fost un meci inestetic, sub media campionatului. Nu a fost spectacol deloc pentru cei din faţa televizorului.

A fost şi un penalty clar la Ciprian Deac. Dar FCSB a avut şansa de a se desprinde în clasament şi a ratat această posibilitate. Dacă ar fi învins acum, nu se mai putea întâmpla nimic. Să fim serioşi. Dacă Gigi Becali vrea să facă o schimbare în minutul 5, o face! Cu tot respectul pentru Toni Petrea, dar asta e situaţia acolo… Nu trebuie să ne ascundem!”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Radio Sport Total FM.

După cinci etape din play-off, CFR-ul are un avans de două puncte în faţa FCSB-ului. Cu un singur meci rămas împotriva fiecărei adversare, formaţiile antrenate de Petrea şi iordănescu se vor întâlni în ultima rundă de campionat, într-un meci ce s-ar putea disputa cu trofeul pe masă.

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR Cluj 1-1

Afla mai multe despre: liga 1titlu liga 1luptă titlu liga 1vasile miriuţăcfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare