Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă prevede un sezon greu pentru Viitorul: „Sută la sută, în hora retrogradării” + Atac la Jo Santos: „Nici la Sibiu nu juca”

Vasile Miriuţă prevede un sezon greu pentru Viitorul: „Sută la sută, în hora retrogradării” + Atac la Jo Santos: „Nici la Sibiu nu juca”

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă (52 de ani) nu îi vede bine pe cei de la FC Viitorul, care au ajuns, deja, la opt partide fără victorie în Liga I.

Antrenorul îi atenţionează pe dobrogeni. „Pică două şi două joacă baraj. Sunt patru echipe şi joci numai nouă meciuri, nu mai joci tur – retur. Dacă intri la două sau trei puncte diferenţă şi ai pierdut primele două trei jocuri. Păi eşti în horă, sută la sută. Mai ales că se vede neîncredere că nu au câştigat de opt jocuri. Ia să mai pierzi vreo două jocuri şi să intri în play-out aşa. Echipele care intră în play-out şi sunt despărţite de două – trei puncte nu pot zice că nu le este frică de retrogradare sau de a juca barajul. Nu există aşa ceva în play-out”, a spus Miriuţă la Look Sport+.
 
Antrenorul nu înţelege de ce Mircea Rednic îl foloseşte pe Jo Santos, în locul lui Alexandru Măţan. „Am văzut că l-au adus pe portughezul ce a fost la Sibiu, Jo Santos. Păi la mine, la Sibiu, nu juca. Petrişor Petrescu era peste el, ca valoare. Nu mai este acel Viitorul care a fost anul trecut sau acum doi ani. Tinerii nu-şi mai regăsesc în echipă. M-a mirat că Măţan a fost pe bancă. A jucat foarte bine şi când era la Voluntari şi la Viitorul şi acum să joci cu Jo Santos şi să nu joci cu Măţan este o greşeală”, a spus Miriuţă.
 
Viitorul este pe locul 11 în clasament, cu 25 de puncte. 
 

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare