Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Mogoş, disputat de două cluburi din Italia! Ce oferte are pe masă internaţionalul român

Vasile Mogoş, disputat de două cluburi din Italia! Ce oferte are pe masă internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Vasile Mogoş (28 de ani) e la mare căutare printre cluburile din Serie B. Fundaşul român joacă la Chievo, dar poate pleca de la gruparea din Verona în această vară. Presa din Italia scrie despre interesul a două cluburi, Ascoli şi Lecce, iar viitorul său fotbalist urmează să fie decis în câteva zile.

Vasile Mogoş, disputat de două cluburi din Serie B. Ce oferte are pe masă

Chievo a intrat în faliment şi acum Vasile Mogoş îşi caută echipă, deoarece veronezii vor juca în liga a patra italiană. Din fericire pentru el, Mogoş nu duce lipsă de oferte. Jurnalişti din Italia scriu despre interesul a două echipe, Ascoli şi Lecce. Dintre cele două, potrivit site-ului youtvrs.it, oferta de la Lecce e cea mai avantajoasă, dar Ascoli insistă pentru fotbalistul român.

Sursa citată scrie că Fabio Lupo, directorul sportiv al lui Ascoli, a discutat deja cu Mogoş şi cu anturajul său pentru a verifica disponibilitatea românului de a semna. Vasile Mogoş a mai jucat la Ascoli între 2017 şi 2018. Totuşi, se pare că Lecce i-a pus pe masă o ofertă mai bună, un contract pe trei ani. Italienii nu scriu nimic despre salariu. "Lecce îl vrea pe Mogoş cu orice cost!", scrie sursa citată.

Vasile Mogoş a fost unul dintre jucătorii de bază a lui Chievo în sezonul trecut de Serie B. Românul a jucat 37 de partide, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat şase pase de gol, în 3.086 de minute strânse pe teren pentru formaţia veroneză. Mogoş mai are un an de contract cu Chievo, dar e greu de crezut că va rămâne la echipă în condiţiile în care acesta a fost trimisă în liga a patra.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Vasile Mogoş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.comâ
  • 2022 este anul în care expiră actuala înţelegere dintre Mogoş şi Chievo
  • 3 - trei selecţii are Vasile Mogoş în naţionala României

Afla mai multe despre: vasile mogosofertetransferchievoascolilecce 

viewscnt
Articole similare